arkadaşlar 200 tl bütcem var kulaklık alıcam kaliteli bi kulaklık öneririmisiniz
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 86
arkadaşlar 200 tl bütcem var kulaklık alıcam kaliteli bi kulaklık öneririmisiniz
başlıktada gördüğünüz gibi önerebileceğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
rampage sn rw6 kullanıyorum 200-300 arası bi fiyatta almıştım tavsiye ederim çok iyi bir kulaklıkMahmut Aydınlı yazdı: Pzr Mar 17, 2019 2:30 am başlıktada gördüğünüz gibi önerebileceğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
JBL ürünleri mevcut trendyolda indirim mevcut olması gerekli onlardan alabilirsin güzeldir olmadı steelseries bak onlarda şahane ses veriyor kalite yaniMahmut Aydınlı yazdı: Pzr Mar 17, 2019 2:30 am başlıktada gördüğünüz gibi önerebileceğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim

Linklerini gizle |
-
Eyvallah Sağolun Sipariş ettim şimdi GamePower Medusa diye bi kulaklık
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
Hayırlı olsun, elektronik işleri şans işi olduğundan marka üründe olsa başına bir iş gelebiliyor ama ürün alırken malzeme kalitesi, konfor sağlıcak dizayn, ses kalitesi,özellikleri konusunda detaya girmemiz gerekiyor. Tecrübelerimiz logitech ve steelseries marka ürünlerin uzun vadede kullanıcısını üzmeyecek kanaatindeyim tabiki ülkemiz şartında pahalı ama 50 tl yada 100 tl kulaklık alıp bir kaç ayda bozulduğunu yada gereksinimleri karşılamadığını görünce harcadığımız paralara kaliteli bir ürün sahibi olabiliyoruz. Biraz daha paramızı biriktirip başımızı ağrıtmıcak ürün alma düşüncesindeyim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Kargo ile sipariş ettiysen kargoyu teslim alırken kargocunun onunde paketi açıp kontrol et kırık yada arızalımı diye...Mahmut Aydınlı yazdı: Pzt Mar 18, 2019 12:08 am Eyvallah Sağolun Sipariş ettim şimdi GamePower Medusa diye bi kulaklık
Aldıktan sonra kargocu gidince bakınca bazen arızalı cıkıyor kırık cıkıyor bazen umursamıyorlar...
Tutanak tutturmak şart yani...
Linklerini gizle |
-
doğrdurur hocam teşekkürler bilgi içinShooTeR yazdı: Pzt Mar 18, 2019 5:34 pmKargo ile sipariş ettiysen kargoyu teslim alırken kargocunun onunde paketi açıp kontrol et kırık yada arızalımı diye...Mahmut Aydınlı yazdı: Pzt Mar 18, 2019 12:08 am Eyvallah Sağolun Sipariş ettim şimdi GamePower Medusa diye bi kulaklık
Aldıktan sonra kargocu gidince bakınca bazen arızalı cıkıyor kırık cıkıyor bazen umursamıyorlar...
Tutanak tutturmak şart yani...
Linklerini gizle |
-
teşekkürler dostum ama bu beni idare edicek düşüncesindeyimErdem//Hayalet// yazdı: Pzt Mar 18, 2019 1:02 pm Hayırlı olsun, elektronik işleri şans işi olduğundan marka üründe olsa başına bir iş gelebiliyor ama ürün alırken malzeme kalitesi, konfor sağlıcak dizayn, ses kalitesi,özellikleri konusunda detaya girmemiz gerekiyor. Tecrübelerimiz logitech ve steelseries marka ürünlerin uzun vadede kullanıcısını üzmeyecek kanaatindeyim tabiki ülkemiz şartında pahalı ama 50 tl yada 100 tl kulaklık alıp bir kaç ayda bozulduğunu yada gereksinimleri karşılamadığını görünce harcadığımız paralara kaliteli bir ürün sahibi olabiliyoruz. Biraz daha paramızı biriktirip başımızı ağrıtmıcak ürün alma düşüncesindeyim.
Linklerini gizle |