Ömer TELLİ yazdı: Cum Mar 15, 2019 5:01 pm
Herhangi bir firma ismi paylaşmayın, Türkiyede nerede alırsanız alın şuan için blacklist yeme ve problem yaşama şansınız var, düzgün seçim yapın
Sizin bize öneriniz nedir? Blacklist değil, düşmeyen bir ts3 için?
Herhangi bir firma ismi paylaşmayın, Türkiyede nerede alırsanız alın şuan için blacklist yeme ve problem yaşama şansınız var, düzgün seçim yapın
Eğer bayilik alınırsa zor blacklist yer sonuçta o ipi bir tek ben kullanacağım için. Ts3 serverin barındığı sunucuyu ne zaman kapatırsınız? Şu an windows sunucumdan yedeklerini alıyorum.
Eğer bayilik alınırsa zor blacklist yer sonuçta o ipi bir tek ben kullanacağım için. Ts3 serverin barındığı sunucuyu ne zaman kapatırsınız? Şu an windows sunucumdan yedeklerini alıyorum.
Tsler gitti galiba
Yok ts3ler gitmedi ama giriş yapmak isteyenlerde blacklist hatası veriyor. Ben hiç çıkış yapmadım ts3ten.
vatan3805 yazdı: Cum Mar 15, 2019 5:52 pm
ÖMER BEY BLACK LİSTE RACIYIM LÜTFEN ŞU TSLERI GERİ AÇIN ORTAM KARIŞTI
Kardeşim tsler blackliste düşünce "ömer bey blacklist sorunu var şunu çözermisiniz" yazmayı biliyorsunuz ve yazan çok kişi var ama ts satışları iptal edilince "lütfen tsleri açın razıyım" diyorsunuz ?
Bu nasıl R'dir hocam ? adam kalan gün kadar paranı iade edicek daha ne istiyorsun git 20 tlye bi tane ts al 512 kisilik...