@Yek'-ta
Kitleme bi konuyuda konuşalım haklıyım ben orda adam bana boş yapma diyor boş yazma diyor kendisi tartışma çıkaracak bir yazı yazıyor tartışma çıkıncada benmi suçlu oluyorum adam beni tartışmaya sevk ediyor durduk yere ban yedim boş bi konu için banımı aç yada onuda banla ozaman tartışmayı başlatan kendisi.
Neden yasaklandım?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 67
Neden yasaklandım?
"Boşa yorum atıyorsun ki" demiş, boş yapıyorsun dememiş. Ve evet boşa yorum atmışsın orada. Özele gel dediğin için sınırsız ban attım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 67
Neden yasaklandım?
tamamda bak hakkımı yiyorsun yekta bey boş yorum atmadım ben orda eklenti bana ait bi eklenti ve kimseyle paylaşmadım aynısını bulamazsınız dedim benzerini bulabilirsiniz dedim adam resimdeki eklentinin aynısını istiyor bilgilendirme yaptım adam bana boş yorum atma diyor bu ne oluyor tartışmayı o sevk ediyor orda benlik bi durum varmı ben adam durduk yere bişeymi diyorum haklıyken haksız olmayalım diyorum hatta orda lütfen banımı aç boş bi konu için bedavadan ban yedim.Yek'-ta yazdı: Prş Mar 14, 2019 9:40 pm "Boşa yorum atıyorsun ki" demiş, boş yapıyorsun dememiş. Ve evet boşa yorum atmışsın orada. Özele gel dediğin için sınırsız ban attım.
Link: | |
Linklerini gizle |