Server kendi kendine kapanıyor acil
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
Selamun aleykum arkadaşlar bı sorunum var bır serverım vardı cs175.csduragı.com o serverı kapattım yenı aldım cs131.csduragı.com dıye server kendıne kendıne aldıgımdan berı doldugunda kendılıgınden kapanıyor ve panelden gerı bız acıyoruz napmam gerek boyle sorun olmaması ıcın lutfen yardım edin.
En son Yek'-ta tarafından Pzt Kas 21, 2016 5:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: başlık
Sebep: başlık
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Plugin yuklediysen o olabilir.. RESTART AT
Linklerini gizle |
Buyuk ihtimalle yukledigin bir plugin 25 kisiyi gectikten sonra serveri kapattiriyor. Bucakisma nedenli yada yanlis kodlamadan kaynaklanabilir.
Yukledigin pluginleri kontrol et. Eger yuklemedoysen plugin vs. Yada bulamadiysan sifirlamak tek caren olabilir.
Yukledigin pluginleri kontrol et. Eger yuklemedoysen plugin vs. Yada bulamadiysan sifirlamak tek caren olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
panelden eklentiler kısmına gel ve bu eklentiye bak;
Weapon İcon
açık ise kapat birde öyle dene.
Weapon İcon
açık ise kapat birde öyle dene.
Linklerini gizle |
-
ilk önce arkadaşların yazdığından farklı bir çözüm yazıcam.
açtıgın map 20 kişilikse yani spawn yerleri 20 25 kişiden fazlasını veya 15 kişiden herneyse fazlasını almıyorsa çökme yaratabilir
diyer türlü arkadaşların yazdıgığı gibi bir plugin'den kaynaklı olma ihtimalli var
açtıgın map 20 kişilikse yani spawn yerleri 20 25 kişiden fazlasını veya 15 kişiden herneyse fazlasını almıyorsa çökme yaratabilir
diyer türlü arkadaşların yazdıgığı gibi bir plugin'den kaynaklı olma ihtimalli var
Linklerini gizle |
Büyük olasılık pluginler Weapon icon harici senin yüklediğin pluginlerede bak çoğu sorun kendi yüklediğimiz pluginden çıkıyor.
Linklerini gizle |