csgo mod istek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
csgo mod istek
Güvenmemek doğrudur ne olduğunu bilmediğinden bir şey diyemem
Modu inceleyip geri dönüş yapacağım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 20
csgo mod istek
dayı yok bunlar 7 senelık arkadasını satıp benım klana geldı moodu yaptırıp bırleselım falan dedı tanıyorum tamam dedım ılgılenır sw le ben pek gıremıyorum sonra bı gun bı gırdım benım admalarıda almıs baska ts gecırmıs artık burdayız canerın haberı var dıye bısey de yapmadım demedım amacı ne anlamadımBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Mar 05, 2019 6:23 pm Güvenmemek doğrudur ne olduğunu bilmediğinden bir şey diyemem
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo mod istek
Kod: Tümünü seç
new const skinler[][][]
{ "Silah Ismi", "Silahin Modeli", 0, 0 , ""}
g_vault = nvault_open("berk4");
kayitvault = nvault_open("kayitsistemi4");
gorevvault = nvault_open("gorevsisetmi")
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
csgo mod istek
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Mar 05, 2019 6:31 pmBuraya skin eklerseniz oyuna da eklenir ve örnek de vermişler zatenKod: Tümünü seç
new const skinler[][][]
Sıfırlamak için de pluginin 819. satırlarındakiKod: Tümünü seç
{ "Silah Ismi", "Silahin Modeli", 0, 0 , ""}
kısımlarından berk4 - kayitsistemi4 - gorevsisetmi isimlerini değiştirinizKod: Tümünü seç
g_vault = nvault_open("berk4"); kayitvault = nvault_open("kayitsistemi4"); gorevvault = nvault_open("gorevsisetmi")
bu eklediğimiz skinleri default olan yeremi yukleyecegiz? yoksa ekleyecegimiz yeri deyistirebiliyor muyuz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo mod istek
csgomod klasörünün içine yükleyeceksin eğer klasörü değiştirirsen default olmayan diğer modellerin yeniden yüklenmesi gerekir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
csgo mod istek
aldığım hata ;
sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(159) : error 001: expected token: "}", but found "{"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2280) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2285) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2290) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2295) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
5 Errors.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/csgomodv1.6.amx (compile failed).
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( csgomodv1.6.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
plugin :
sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(159) : error 001: expected token: "}", but found "{"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2280) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2285) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2290) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/csgomodv1.6.sma(2295) : error 032: array index out of bounds (variable "skinler")
5 Errors.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/csgomodv1.6.amx (compile failed).
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( csgomodv1.6.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
plugin :
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |