Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Böyle birşey yasakmidir ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 123
Clan İsmi: Via ' Prime
İletişim:

Mesaj gönderen Furkan Göksel »

Arkadaşlar Benim belirtmek istediğim şey şu şekilde CSDurağinda yasaklı olan Barbarosun Abisi VolkanBey benim 6 7 yıllık arkadaşımdır onunla çok şeyler yaptık kendisi Askere gitme sebebiyle klanı bana @Barbaros a ve @Kartal Vadisi' ne emanet etti sonrasinda Barbaros bizimle bağini kopartti Rebelliona geçince ondan sonra yasaklandı abisi de askerden gelmiş Volkanın yasağı yoktur ama yanlış anlaşılmasın Barbarosun abisiyle beraber olup Barbarosada yetki vercez diye KESİNLİKLE kendimi tehlikeye atmam zaten cs 1.6 bırakmış barbaros yine abisinede söyliyeceğim ben onu acaba Barbarosun Abisiyle ortaklaşa birşeyler yapsam sorun olurmu ? @Taha Demirbaş ? @Yek'-ta ? Heğer sorun olursa başlamayız ben şimdiden öğrenmek istedim ilerde böyle bir durum olursa yasaklanmayalim diye heğer sorun olursa volkanla başlamam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Mesaj gönderen omar »

Bunun ucu abisi yerine Barbaros olmasında. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Mesaj gönderen ByPassage »

Furkan Göksel yazdı: Cmt Mar 02, 2019 11:57 pm Arkadaşlar Benim belirtmek istediğim şey şu şekilde CSDurağinda yasaklı olan Barbarosun Abisi VolkanBey benim 6 7 yıllık arkadaşımdır onunla çok şeyler yaptık kendisi Askere gitme sebebiyle klanı bana @Barbaros a ve @Kartal Vadisi' ne emanet etti sonrasinda Barbaros bizimle bağini kopartti Rebelliona geçince ondan sonra yasaklandı abisi de askerden gelmiş Volkanın yasağı yoktur ama yanlış anlaşılmasın Barbarosun abisiyle beraber olup Barbarosada yetki vercez diye KESİNLİKLE kendimi tehlikeye atmam zaten cs 1.6 bırakmış barbaros yine abisinede söyliyeceğim ben onu acaba Barbarosun Abisiyle ortaklaşa birşeyler yapsam sorun olurmu ? @Taha Demirbaş ? @Yek'-ta ? Heğer sorun olursa başlamayız ben şimdiden öğrenmek istedim ilerde böyle bir durum olursa yasaklanmayalim diye heğer sorun olursa volkanla başlamam.
Ona taha beyle yekta bey degilde ömer bey karar verse iyi olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

omar yazdı: Pzr Mar 03, 2019 10:04 am Bunun ucu abisi yerine Barbaros olmasında. :)
Herşeye böyle muhalefet olma hacım. Böyle cümleler yüzünden insanların kafasında soru işareti bırakıyorsunuz bırakın burda sizin yerinize yetkililer konuşsun ama onlar cevap verene kadar da boş yorum yapmayın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

omar yazdı: Pzr Mar 03, 2019 10:04 am Bunun ucu abisi yerine Barbaros olmasında. :)
Panelimde 600 tl yakın bakiye var Barbaros kardeşim gibidir ama onun yüzüne emeklerimi yakmam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

ByPassage yazdı: Pzr Mar 03, 2019 10:46 am
Furkan Göksel yazdı: Cmt Mar 02, 2019 11:57 pm Arkadaşlar Benim belirtmek istediğim şey şu şekilde CSDurağinda yasaklı olan Barbarosun Abisi VolkanBey benim 6 7 yıllık arkadaşımdır onunla çok şeyler yaptık kendisi Askere gitme sebebiyle klanı bana @Barbaros a ve @Kartal Vadisi' ne emanet etti sonrasinda Barbaros bizimle bağini kopartti Rebelliona geçince ondan sonra yasaklandı abisi de askerden gelmiş Volkanın yasağı yoktur ama yanlış anlaşılmasın Barbarosun abisiyle beraber olup Barbarosada yetki vercez diye KESİNLİKLE kendimi tehlikeye atmam zaten cs 1.6 bırakmış barbaros yine abisinede söyliyeceğim ben onu acaba Barbarosun Abisiyle ortaklaşa birşeyler yapsam sorun olurmu ? @Taha Demirbaş ? @Yek'-ta ? Heğer sorun olursa başlamayız ben şimdiden öğrenmek istedim ilerde böyle bir durum olursa yasaklanmayalim diye heğer sorun olursa volkanla başlamam.
Ona taha beyle yekta bey degilde ömer bey karar verse iyi olur
Ben onlara söyleyimde önce onlar zaten ömer beye ilettirler konuyu. Ömer beyi etiketleyemiyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yasak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala