Bundan tam yariyil tatili baslamadan once server acmisti bi klana guvenip base builder serveri acmistim
Adamlar bana ts3 param yok diye ortak ts3 kullandik ama ilerki zamanlarda ts3lerinde cogunluk yasakli oldugunu farkettim ve bu yasakli kisilerle takilmak
Yasak diye biliyorum forumda , bende birakican baska ts3 acip iftiralar atilmaktadir, dolandirmisim vs. Ts3 gecmislerine bakabilirsiniz isterseniz yoruma yazarim ts3 iplerini sonra base builderda guzel ortam kurucunca yasitlari kucuk olan arkadaslarimiz yetki almislardi ben 7 yildir bb mod oynadigim icin bikmistim coluk cocuk oynasin diye acmistim bide arkadaslik ortami icin yetki alan arkadaslar 50 tl miktar para atti ben kazandigim parayi asla yemedim full panele yatirdim ama o cocugun babasi engelliyince bana iftira atan adli klan dolandirici diyerek yeni actigim ts3 gelerek ailevi kufurler ederek beni uzmustur ve tehdit etmistir evine gelip sana kotu seyler yaparim vs. Bu konu uzerine baska forumlarda adima fake hesaplar acik nejovte adina yalan yanlis seyler konusmuslar bazi klanlara ait geregini yapilmasina rica ederim .
Simdiden Tessekur Ederim CSDuragi Firmasi
Tehdit Mesajlari Almaktayim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
-
Tehdit Mesajlari Almaktayim
Şikayetiniz varsa şikayet bölümüne açabilirsiniz, adınıza fake hesap-kimlik açılabilir herkesin başına gelen bir olay ancak CSDurağı yetkilileri IP adresinden ayırt etmekteler, kısacası siz birşey yapmıyorsanız hiç birşey olmaz.
Link: | |
Linklerini gizle |