Yönlendirmesi olan servere bb mod mu kurdun yoksa normal bir servere mi? Yön olansa yasak, normalse zaten yön akışından gelen oyuncuları tartışıyorlar normal servere yönlendirme almadığı için gitmiyor.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:50 pm
Senin gibi düşünen arkadaşlara gittim böyle böyle dedim değişik mod kur kendim basebuilder kurdum sw 25 kişi aşşağısına düşmüyordu
Yönlendirme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Yönlendirme
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: 123
- Clan İsmi: Via ' Prime
- İletişim:
Yönlendirme
Konu Yönlendirme ile alakaliyken Farkli Mod ya da BB Nasil çektin anlamiş değilim .By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:50 pmSenin gibi düşünen arkadaşlara gittim böyle böyle dedim değişik mod kur kendim basebuilder kurdum sw 25 kişi aşşağısına düşmüyorduÖzcan Örs yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:45 pmBildiğim yönlendirmesi olan dm Server var ama iş etmiyor Ancak gündüzleri gece 11 den sonra para etmiyor. Sunucunun doluluk oranı yüksek diyorsun peki eskisi kadar neden dolmuyor?İmam-POWER yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:43 pm
Alakası VAR. Sunucun DM mod. DM mod doluluk oranı daha fazla olan bir mod. gece 3te çoğu pro server dolu olmuyor. ( İstisnalar Hariç. )

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yönlendirme
Swlerinin dolmadıklarını yönlendirmeden sorumlu tutuyorlarFurkan Göksel yazdı: Sal Şub 12, 2019 6:06 pmKonu Yönlendirme ile alakaliyken Farkli Mod ya da BB Nasil çektin anlamiş değilim .By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:50 pmSenin gibi düşünen arkadaşlara gittim böyle böyle dedim değişik mod kur kendim basebuilder kurdum sw 25 kişi aşşağısına düşmüyorduÖzcan Örs yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:45 pm
Bildiğim yönlendirmesi olan dm Server var ama iş etmiyor Ancak gündüzleri gece 11 den sonra para etmiyor. Sunucunun doluluk oranı yüksek diyorsun peki eskisi kadar neden dolmuyor?![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Yönlendirme
Bunun okul ile alakası yok. He gene etkisi var ufaktan ama biz yönlendirme ilk aldığımız zamanlar da yönlendirme çok iyi istiyordu o zamanlar hepsi okulu bıraktı sanırım?İmam-POWER yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:45 pmokul?Özcan Örs yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:45 pmBildiğim yönlendirmesi olan dm Server var ama iş etmiyor Ancak gündüzleri gece 11 den sonra para etmiyor. Sunucunun doluluk oranı yüksek diyorsun peki eskisi kadar neden dolmuyor?İmam-POWER yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:43 pm
Alakası VAR. Sunucun DM mod. DM mod doluluk oranı daha fazla olan bir mod. gece 3te çoğu pro server dolu olmuyor. ( İstisnalar Hariç. )
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Yönlendirme
Ya kardeşim sen sırf yorum olsun diye neden herşeye atlıyorsun banane senin Server inden ben burda yönlendirme den bahsediyorum sen kendi Server ini bana anlatıyorsun. Ben ilk zamanlar şikayetim yoktu ama bu 1 aydır server im dibin dibini görmüş sen bana burda ne anlatıyorsunBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Şub 12, 2019 6:07 pmSwlerinin dolmadıklarını yönlendirmeden sorumlu tutuyorlarFurkan Göksel yazdı: Sal Şub 12, 2019 6:06 pmKonu Yönlendirme ile alakaliyken Farkli Mod ya da BB Nasil çektin anlamiş değilim .By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Şub 12, 2019 5:50 pm
Senin gibi düşünen arkadaşlara gittim böyle böyle dedim değişik mod kur kendim basebuilder kurdum sw 25 kişi aşşağısına düşmüyordu![]()
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yönlendirme
yönlendirme sorunsuz olarak çalışıyor gözükmekte
saat 23:43 sunucunuz 30 kişi.
Sunucuyu sıfırlayınca yönlendirmeye bir şey olmaz
saat 23:43 sunucunuz 30 kişi.
Sunucuyu sıfırlayınca yönlendirmeye bir şey olmaz