Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

saldırılara önlem alinacakmi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
margos
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs24-213.238.173.24
Clan İsmi: Rap3JuLL Klan

Mesaj gönderen margos »

Hocam Merhabalar yani her hafta banko csduragi saldırı yiyor neden bi onlem alınamıyor koskoca csduragi yani 10 gbitlik bi koruma bile yetmiyor bu net görülüyor sabahtan beri en çok çöken sunucu olmakla tarihe geçtik yani lütfen önlem alınsın lütfen yani kendi cebimden para veririm gerekirse şu saldırılara önlem alın onca emek veriyoruz boş yani boş sabahtan beri saldırı geliyor makine mi alacaksınız ne alacaksaniz üstüne ben para katacam yeterki önlem alın şu serverlara . .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

[@Bilinmeyen Etiket] yoğunluktan ötürü foruma şuanda bakamıyor, bu sebep ile ben cevap vereceğim. Kendisi ile ilk saldırı olduğunda iletişime geçip saldırıyı sordum. Normal DDOSlardan da yüksek bir DDOS atılmış. Makinenin bulunduğu yer saldırıyı 10 dakikada engellemiş ama etkisi biraz geç görülmüş. Bana dediği bu ve tahminimce diğer günlerde(bugünde dahil olmak üzere) farklı ip adresleri üzerinden DDOS atılmış. Saldırıyı önlemek adına çalışmalar sürekli yapılıyor, bugün atılır yarın atılır en sonunda saldırı türü engellenir ve çok daha güvenli bir sunucu halini alır. Bu sebeple şuanda beklemekten başka çare yok. Forumdaki bu tür açılan her konuyu silinenler bölümüne taşıyorum, çöp forumdan kaçınmak adına. Merak etmeyin [@Bilinmeyen Etiket] 'nin haberi var ve oda saldırıyı önlemek adına üzerinde çalışmalar yapıyor.

Size tavsiyem; eğer varsa speedhack.amxx 'i plugins.ini den kaldırmanız vede yüksek ping kickleyici eklentisini kapatmanız.

-----
Kimse bir anda en iyi olamaz, bu saldırılarda atlatılacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli