Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDurağına Saldırı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DeJavu
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

CSDurağına Saldırı

Mesaj gönderen DeJavu »

2 gündür sunuculara saldırı geliyor ve oyuncular banlanıyor slowmotion sorununu bir nebze çözdük sayılır fakat bu seferde saldırı geldiğinde speed hack diyerek bütün oyuncuları banlıyor.. Yani geniş çaplı bir saldırı olsa csdurağında oyuncu kalmayacak farkında mısınız bilmiyorum eskiden saldırı gelirdi oyuncular overflow yer 2dk sonra girerdi şimdi ise direkt ban yiyor lütfen bu sorunu çözün... Saldırıyı önleyin demiyorum sadece ban yeme sorununu çözün lütfen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

CSDurağına Saldırı

Mesaj gönderen Yek'-ta »

[@Bilinmeyen Etiket] yoğunluktan ötürü foruma şuanda bakamıyor, bu sebep ile ben cevap vereceğim. Kendisi ile ilk saldırı olduğunda iletişime geçip saldırıyı sordum. Normal DDOSlardan da yüksek bir DDOS atılmış. Makinenin bulunduğu yer saldırıyı 10 dakikada engellemiş ama etkisi biraz geç görülmüş. Bana dediği bu ve tahminimce diğer günlerde(bugünde dahil olmak üzere) farklı ip adresleri üzerinden DDOS atılmış. Saldırıyı önlemek adına çalışmalar sürekli yapılıyor, bugün atılır yarın atılır en sonunda saldırı türü engellenir ve çok daha güvenli bir sunucu halini alır. Bu sebeple şuanda beklemekten başka çare yok. Forumdaki bu tür açılan her konuyu silinenler bölümüne taşıyorum, çöp forumdan kaçınmak adına. Merak etmeyin [@Bilinmeyen Etiket] 'nin haberi var ve oda saldırıyı önlemek adına üzerinde çalışmalar yapıyor.

Size tavsiyem; eğer varsa speedhack.amxx 'i plugins.ini den kaldırmanız vede yüksek ping kickleyici eklentisini kapatmanız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli