YARDIM PANELIME SALDIRDILAR
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
-
- Clan İsmi: CoveteuS
@ozbulur
Lütfen 1 Konuyu Silebilirmisin 2 konu gereksiz Fazla Acınca yardımın fazla olacagını zannetmıyorum
Lütfen 1 Konuyu Silebilirmisin 2 konu gereksiz Fazla Acınca yardımın fazla olacagını zannetmıyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 396
Forum Kurallarına Uygun Konu Acınız Konu Baslıgının Tümünü Büyük Yazmayınız.
Linklerini gizle |
-
panelıne kımse saldırmıyo csduragina saldırıyolar 1 kac gundur de devam edıyo bu
Linklerini gizle |
[@Bilinmeyen Etiket] yoğunluktan ötürü foruma şuanda bakamıyor, bu sebep ile ben cevap vereceğim. Kendisi ile ilk saldırı olduğunda iletişime geçip saldırıyı sordum. Normal DDOSlardan da yüksek bir DDOS atılmış. Makinenin bulunduğu yer saldırıyı 10 dakikada engellemiş ama etkisi biraz geç görülmüş. Bana dediği bu ve tahminimce diğer günlerde(bugünde dahil olmak üzere) farklı ip adresleri üzerinden DDOS atılmış. Saldırıyı önlemek adına çalışmalar sürekli yapılıyor, bugün atılır yarın atılır en sonunda saldırı türü engellenir ve çok daha güvenli bir sunucu halini alır. Bu sebeple şuanda beklemekten başka çare yok. Forumdaki bu tür açılan her konuyu silinenler bölümüne taşıyorum, çöp forumdan kaçınmak adına. Merak etmeyin [@Bilinmeyen Etiket] 'nin haberi var ve oda saldırıyı önlemek adına üzerinde çalışmalar yapıyor.
Size tavsiyem; eğer varsa speedhack.amxx 'i plugins.ini den kaldırmanız vede yüksek ping kickleyici eklentisini kapatmanız.
Size tavsiyem; eğer varsa speedhack.amxx 'i plugins.ini den kaldırmanız vede yüksek ping kickleyici eklentisini kapatmanız.
Linklerini gizle |