telefonuma desen koydum 8-10 kere yanlıs gırdım sonunda dogrusunu hatırlaıdım ama 20 sanıye sonra deneyenız dıyor denıyorum yıne dıyor ama yanlısını gırsem ole bırsey demıyor yanlıs dıyor nabıcam
sonra power tuşu ve volume tuşlarina basili tut fazla hatirlamiyorum ama youtube bakmani tavsiye ederim
bende hard reseti dicektim hocam ama onemli bilgileri resimleri varsa ve yedeklememisse hepsi gidecek eger onemli degilse bunlar once telefon markasini ogrenelim sonra da hard reset yaparsin.
İlyas ERTEKİN yazdı: Cmt Şub 02, 2019 10:06 pm
Hocam bilmiyorum cok fazla denediginde falan e posta ile biseyler yapiliyordu var mi o tarz secenekler ?
SUPERPROKINGS yazdı: Cmt Şub 02, 2019 9:39 pm
telefonuma desen koydum 8-10 kere yanlıs gırdım sonunda dogrusunu hatırlaıdım ama 20 sanıye sonra deneyenız dıyor denıyorum yıne dıyor ama yanlısını gırsem ole bırsey demıyor yanlıs dıyor nabıcam
eger deniyorsun hicbise fayda etmezse istersen telefoncuya götür 10 mu 15 tl filan kilidi kırıyorlar hallediyorlar..
hocam onuda her telefoncu yapmiyor kucuk 2. Elciler kontor dukkanlari falan yapmiyor teknik servis yazan yerlere gotur ya da garantiye ver baska secenek yok galiba.