Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sistem iyimidir ?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Sistem iyimidir ?

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

İNTEL i7 2620M alma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

SinanOzmn

Sistem iyimidir ?

Mesaj gönderen SinanOzmn »

ulyoS yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:23 pm
SinanOzmn yazdı: Çrş Oca 30, 2019 11:59 am İnternet alışverişine güvenme en iyisi gidip bi bilgisayar mağasından alman iyi bilen birisi olursa yanında daha iyi aynılarını yaşadım o yüzden diyorum.
Mağzadakiler Xi yükseltip Y özelliğini düşük gösteriyor. Kesinlikle mağzadan alınmaz.
Hocam şöyle söyliyim bilgisayardan hiç anlamam ben 2 tane Bilgisayar var evde Birini Mağazadan diğerini bir Bilgisayarcı tanıdığım vardı ordan Topladım sistemleri arasında çok bi fark yok, ikisindende gayet memnunum ama mağazadan aldığım biligisayardan bir tık daha memnunum diyebilirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MamiReyiz [S]

Sistem iyimidir ?

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

En iyisi Donanım Arşivi Youtube kanalından almalısın.İletişime geçersin.En son 3500 tllik pc topladı Oyunlarda 2Kd 60 70 fps aldı.Tavsiye ederim.Bende alıcam zaten yazın.Yazın alıcam fakat fiyatı yükselmezze :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Sistem iyimidir ?

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

SinanOzmn yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:28 pm
ulyoS yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:23 pm
SinanOzmn yazdı: Çrş Oca 30, 2019 11:59 am İnternet alışverişine güvenme en iyisi gidip bi bilgisayar mağasından alman iyi bilen birisi olursa yanında daha iyi aynılarını yaşadım o yüzden diyorum.
Mağzadakiler Xi yükseltip Y özelliğini düşük gösteriyor. Kesinlikle mağzadan alınmaz.
Hocam şöyle söyliyim bilgisayardan hiç anlamam ben 2 tane Bilgisayar var evde Birini Mağazadan diğerini bir Bilgisayarcı tanıdığım vardı ordan Topladım sistemleri arasında çok bi fark yok, ikisindende gayet memnunum ama mağazadan aldığım biligisayardan bir tık daha memnunum diyebilirim.
İşlemci fiyatına bilgisayar. İşlemcinin özelliklerini inceler isen bilgisayarın ağır işlemlerde ne kadar hantal kalacağını göreceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tovanja35

Sistem iyimidir ?

Mesaj gönderen tovanja35 »

Bence git parçalarına vatan computer da toplat

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala