zorumuza giden durum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
zorumuza giden durum
Arkadaşlar bilindiği gibi bundan 1 ay önce cs4.csduragi.net Sunucusunun bizde olduğu zamanlar açmış olduğumuz forum (uzaban sorunu) açmıştık fakat,
Elimizden gelen birşey olmadıgı mevcut olup yapılan herşeye ragmen engelleyemedik ve sw nin kirasını 19 ocak 2019 Tarihin'de, Ts Adresini ise 25 Ocak 2019 Tarihinde Ödedik. Şu zamana kadar toplan ödenen parayı hesaba almıyorum bile herneyse sunucu ismimize HİZMETİMİZİ alamadıgımızı belirttik fakat 27 Ocak 2019 Tarihin'de Sunucularımız elimizden alınıp cs duragından dışlandık.
Bunu cs duragına laf olarak söylemiyorum canları sagolsun birşey demiyorum. Forum yetkililerinden istedigim sadece bu formu kaldırmamaları..
Şuan gördügüm durum bizim sw mize gelip ''Allah'a ,Vatana,Peygambere, Ana bacı ve aile milli degere söven'' kişiler şuanda bizim bıraktıgımız sw nin sahibi olmuşlar.
KISACA DURUM ŞUKİ cs4.csduragi.net SERVER ADRESİNİ ONLAR SATIN ALMIŞ. BU KONUDA Kİ FİKRİNİZİ SORMAK İSTİYORUM LÜTFEN KENDİNİZİ BİZİM YERİMİZE KOYUN VE VİCDANINIZDAN GELEN SESLERİ YORUMA DÖKÜN.
Ayrıca CSDuraginin'da bu konuya el atmasını istiyorum.
İyi günler saygılar..
Elimizden gelen birşey olmadıgı mevcut olup yapılan herşeye ragmen engelleyemedik ve sw nin kirasını 19 ocak 2019 Tarihin'de, Ts Adresini ise 25 Ocak 2019 Tarihinde Ödedik. Şu zamana kadar toplan ödenen parayı hesaba almıyorum bile herneyse sunucu ismimize HİZMETİMİZİ alamadıgımızı belirttik fakat 27 Ocak 2019 Tarihin'de Sunucularımız elimizden alınıp cs duragından dışlandık.
Bunu cs duragına laf olarak söylemiyorum canları sagolsun birşey demiyorum. Forum yetkililerinden istedigim sadece bu formu kaldırmamaları..
Şuan gördügüm durum bizim sw mize gelip ''Allah'a ,Vatana,Peygambere, Ana bacı ve aile milli degere söven'' kişiler şuanda bizim bıraktıgımız sw nin sahibi olmuşlar.
KISACA DURUM ŞUKİ cs4.csduragi.net SERVER ADRESİNİ ONLAR SATIN ALMIŞ. BU KONUDA Kİ FİKRİNİZİ SORMAK İSTİYORUM LÜTFEN KENDİNİZİ BİZİM YERİMİZE KOYUN VE VİCDANINIZDAN GELEN SESLERİ YORUMA DÖKÜN.
İyi günler saygılar..
En son kenan57 tarafından Sal Oca 29, 2019 8:50 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
ZORUMUZA GİDEN DURUM
Eğer bu doğruysa kontroller yapılır zaten gerekli kanıtları sunarak şikayet bölümünde konu açabilirsin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
zorumuza giden durum
IP niye elinizden alındı ?kenan57 yazdı: Sal Oca 29, 2019 8:45 pm Arkadaşlar bilindiği gibi bundan 1 ay önce cs4.csduragi.net Sunucusunun bizde olduğu zamanlar açmış olduğumuz forum (uzaban sorunu) açmıştık fakat,
İyi günler saygılar..
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
ZORUMUZA GİDEN DURUM
Siz bize şerefsiz, şöyle böyle demenize rağmen sizin sunucunuz ile o kadar uğraştık.Siz ise bunların hepsini göz ardı edip büyük bir nankörlük örneği sergileyerek serverın ismini "HİZMETİ SIFIR OLAN CSDURAĞINA SELAMLAR." yaptınız.
Burada yeriniz yok
Burada yeriniz yok
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
- İletişim:
zorumuza giden durum
Anladığım kadarıyla Sunucu İsmine HİZMETİMİZİ Alamıyoruz diye yazıldığı içinShooTeR yazdı: Sal Oca 29, 2019 8:50 pmIP niye elinizden alındı ?kenan57 yazdı: Sal Oca 29, 2019 8:45 pm Arkadaşlar bilindiği gibi bundan 1 ay önce cs4.csduragi.net Sunucusunun bizde olduğu zamanlar açmış olduğumuz forum (uzaban sorunu) açmıştık fakat,
İyi günler saygılar..
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
zorumuza giden durum
Cidden serverin ismini neden öyle yaptın hocam ? O konu hariç haklı idin çünkü.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ZORUMUZA GİDEN DURUM
Hizmetiniz sonsuz olsa bunu yapmazdık.. Agır itirada bulunacak kadar bir söz söylemedik size karşı ama Bu durumu sineye çekip böyle diyecekseniz. BÖYLE KONULARI HASSASLIK YERİNE BU YANITLA GETİREN BİR SUNUCUYA SİZ DEMEDEN ÖNCE BİZİM İŞİMİZ OLMAZ.Ömer TELLİ yazdı: Sal Oca 29, 2019 8:53 pm Siz bize şerefsiz, şöyle böyle demenize rağmen sizin sunucunuz ile o kadar uğraştık.Siz ise bunların hepsini göz ardı edip büyük bir nankörlük örneği sergileyerek serverın ismini "HİZMETİ SIFIR OLAN CSDURAĞINA SELAMLAR." yaptınız.
Burada yeriniz yok
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
zorumuza giden durum
Buyurun kendinizi bizim yerinize koyunGozyasi` yazdı: Sal Oca 29, 2019 8:57 pm Cidden serverin ismini neden öyle yaptın hocam ? O konu hariç haklı idin çünkü.

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
zorumuza giden durum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
zorumuza giden durum
Normalde hiç umursamam. Karışan mı var, banane derim takılmaya devam ederim. Ama kötü durumda olduğunuz için sizinle özel olarak konuştum, yapabileceğimden daha fazlasını yaptım. Normalde bu bir clan içi kavga der direkt kapatırdım konuyu. Sizin şahsi durumlarınız beni hiç ilgilendirmez, ama size bir kapı gösterdim. Madem bu kadar rahatsızsınız, gidersiniz yasal yollara başvurursunuz. Size bu konularda bilgili bir avukat dahi gösterdim, hatta adamla ben konuştum. Sizin bana dediğiniz, sunucunun parasını veriyorum gitsin Ömer TELLİ konuşsun. Siz kimsiniz? Bu adam sizin şahsi işlerinize niye karışsın? ki zaten sunucu içerisinde elinden geleni yapmış. Facebooktan lafı yiyip hizmet sözleşmesini okuduğunuzda engellemesi kolay. Şimdi buraya gelip konu açmanız kimsenin umurunda olmaz.
Linklerini gizle |