Yönlendirme hizmeti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
- Server Ip/DNS: 213.238.173.13
- Clan İsmi: MetanGaming
Yönlendirme hizmeti
Önce ki konuda da belirttigim gibi, bakın Ömer Bey 4 sene olucak sizin sunucunuzdayım, ve yön hizmeti kullanıyorum, illk defa böyle bi sorunla karşı karşıyayım, size sorunumu dile getirdim siz yön fazla geliyor, kıstım açıklamasını yaptınız. Şuanda ben bu durumdan şikayetçiyim hiç bir yararını görmüyorum yön hizmetinin. Neden bizden kıstıgınız durumu aylarca, yıllarca oynadık hiç sorun olmadı, şuanda mı oldu bu sorun? 19 - 22 üstüne çıkmıyor server. Bana deyin ki arkadaşım ek ücreti var bu işin üstümüze düşen neyse veririz, mesele böyle olunca insan mağdur oluyor kendine ve ekibine.. Rica ediyorum beni ciddiye alın gerçekten bu kadar rahatsız olmamıştım şimdiye kadar.
Link: | |
Linklerini gizle |
Yönlendirme hizmeti
sunucudaki yön talebi artıkça gelen yönledirme sayısıda düşmektedir.Önceden 5-6 server yönlendirme alırken 25-27 player gönderiliyordu şuan yönlendirme hizmeti kullanan sayısı hayli fazla nereden baksan 15-20 servera yakın yön hizmeti alan var bu durum yön hizmeti alan tüm sunucuları etkilemesin diye eşit sayıda yön hizmeti dağıtılıyor size gelen player sayısı 19-22 arası olada bu gayet uygun bir rakam 15-20 arası oyuncu hizmeti alamayan yön hizmeti kullanan müşterilerde mevcut.Tabi en gerçek cevabı Ömer bey nitelikleri ile anlatır.
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hizmeti
Güzel kardeşim seni ve açıklamanı gayet iyi anlıyorum, fakat zaten 15i 16sı kendi oyuncum
yani ben burda konu açıyorsam herşeyi düşünüp, tartıyorum bir sorun var ki sürekli dile getiriyorum.

Linklerini gizle |
Yönlendirme hizmeti
Ben zaten kötü yorumda bulunmadımki sistemin nasıl işlediği hakkında bilgilendirme sağladım elbette herşeyi göz önüne alıp konu açtınız lakin server içerisindeki dosyalarda bu sistemi etkilemekte.Ayrıca 15 playerin altına düşünce sistem devreye giriyor diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yönlendirme hizmeti
Kontrol ettiğimde yönlendirmenizin sorunsuz olarak çalıştığını gördüm.
Sizin durumunuz farklı, şunca zamana kadar ikincil yön sistemi yön almayan servera dahi oyuncu gönderirken takılmış ve bunca zamana kadar sadece size oyuncu göndermiş, bu düzeltildi.
Aldığınız fazla yön buydu, buna kısıldı dendi.
Onun dışında ekstra para ödeyerek daha fazlasını alamazsınız diğer sunuculara haksızlık olacaktır.
Son olarak ekleyim, yönlendirme sayısı sabittir, bu yüzden şuan almak isteyene 1 ay sonraya sıra vermekteyiz, yön alan sayısı arttıkça gelen yönlendirme azalmamakta
Sizin durumunuz farklı, şunca zamana kadar ikincil yön sistemi yön almayan servera dahi oyuncu gönderirken takılmış ve bunca zamana kadar sadece size oyuncu göndermiş, bu düzeltildi.
Aldığınız fazla yön buydu, buna kısıldı dendi.
Onun dışında ekstra para ödeyerek daha fazlasını alamazsınız diğer sunuculara haksızlık olacaktır.
Son olarak ekleyim, yönlendirme sayısı sabittir, bu yüzden şuan almak isteyene 1 ay sonraya sıra vermekteyiz, yön alan sayısı arttıkça gelen yönlendirme azalmamakta
Linklerini gizle |