Ts saldırı oldu bunlar ts67 de barınıyo
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Csdurağı forumuna konu açmadan önce bu saldırının neden olduğunu ve nasıl engelleneceğini bulman gerekir . bu saldırı bana olmuyor ,Ahmete ,Mehmete olmuyorda neden sana oluyor ? Önlem al
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs86.csduragi.com
- Clan İsmi: Dolunay Gaming
bence saçma değil tsyi ayarlarsın ve yedek alırsın diye alırsın saldırı olursa diye saldırı oldu yedek atar olur biter yani boş konu
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Kardesim Yasakk yasak sen niye boyle yapıyosun guzel kardesım biraz eksikmiSANTERBEYİK yazdı: Prş Oca 24, 2019 9:35 pm bence saçma değil tsyi ayarlarsın ve yedek alırsın diye alırsın saldırı olursa diye saldırı oldu yedek atar olur biter yani boş konu
Linklerini gizle |
-
O zaman sizin panel çalınma olayınız da boş konu? Önem alırsın, çaldırmazsın (SALDIRI ATTIRMAZSIN) sen de mail değişirsin olur biter.SANTERBEYİK yazdı: Prş Oca 24, 2019 9:35 pm bence saçma değil tsyi ayarlarsın ve yedek alırsın diye alırsın saldırı olursa diye saldırı oldu yedek atar olur biter yani boş konu
Düşünceniz çok kötü, bu arkadaşlar şikayet edilmez ise veya gösterilmez ise devam ederler.
Linklerini gizle |
-
ama bu arkadaşın tssine saldırı olmuş ben onu demeye çalışıyorum zaten csduragında başka kişiye panel vermek yasak oldugunu biliyorum ben çünkü benim açtıgım eski konuda panelimi çalmışlardı bişey yapılmamıştıulyoS yazdı: Prş Oca 24, 2019 9:38 pmO zaman sizin panel çalınma olayınız da boş konu? Önem alırsın, çaldırmazsın (SALDIRI ATTIRMAZSIN) sen de mail değişirsin olur biter.SANTERBEYİK yazdı: Prş Oca 24, 2019 9:35 pm bence saçma değil tsyi ayarlarsın ve yedek alırsın diye alırsın saldırı olursa diye saldırı oldu yedek atar olur biter yani boş konu
Düşünceniz çok kötü, bu arkadaşlar şikayet edilmez ise veya gösterilmez ise devam ederler.
Linklerini gizle |
-
Yekta konuşmamız gerek şu saldırı konuları hakkında, nereden ulaşabilirim facebookta hala sana mesaj engelim var.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Bakın yetkiyi benden aldılar ama bırlesme ıstedı bb yapraız bızımkını vs dıye ts67de onlar bana ılk yetkı verdı sonra bana vazgectım vs dıyıp banlandı ts67 de bana ılk o verdı benden guvendım tamam sıkıntı yok dıye verdım sonra saldırı yaptı
Linklerini gizle |
Bi daha yetki vermeyin saldıramazlar.
Linklerini gizle |
-
bence daha çok uzatmayalım da bunu en iyi ömer abimiz belirlesin