Eski panelimi kapattırabiliyormuyum ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 73
Benim Kendi TC Kimliğimle açtığım eski panelimi kapattırıp şuanki panelime tc kimliğimi aktarabiliyormuyuz ? @Ömer TELLI
Link: | |
Linklerini gizle |
Eski panel hesabını kapatıp yeni panel hesabı açabiliyorsun diye biliyorum.MysterY yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:39 am Benim Kendi TC Kimliğimle açtığım eski panelimi kapattırıp şuanki panelime tc kimliğimi aktarabiliyormuyuz ? @Ömer TELLI
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Taha bey sıkıntı şu ki ben o hesabın gmail ini hatırlamıyorum ben ömer telli ye TC Kimliğimi versem kapatamazmı ?Taha Demirbaş yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:44 amEski panel hesabını kapatıp yeni panel hesabı açabiliyorsun diye biliyorum.MysterY yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:39 am Benim Kendi TC Kimliğimle açtığım eski panelimi kapattırıp şuanki panelime tc kimliğimi aktarabiliyormuyuz ? @Ömer TELLI
Linklerini gizle |
omer@csduragi.com 'a kimliğinizin arkalı önlü resmini atarak sorununuzu bildirin siz yinede. Değiştirilebilir belki yinede.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
SağolunTaha Demirbaş yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:47 am omer@csduragi.com 'a kimliğinizin arkalı önlü resmini atarak sorununuzu bildirin siz yinede. Değiştirilebilir belki yinede.
Linklerini gizle |