Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Saldırıları için

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Jagatai
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ts3 Saldırıları için

Mesaj gönderen Jagatai »

Forumda üyeliğim yoktu ama incelediğim kadarıyla devamlı herkes birbirine saldırıyor bir şekilde anladığım kadarıyla ve az önce üye oldum diyeceğim şu ki güvenmediğiniz kişilere yetki vermeyin başkalarına yetki ayarlasın veya icon ayarlasın vb şekilde yetki vermeyin verilen linklere tıklamayın eğer birşey indirmeniz gerekiyorsa program adını isteyin ve google'den aratarak bulup indirin bunlara rağmen hala saldırı almaya devam ederseniz bu konuya yorum atın yada ***********.com.tr adresine mail atarak bana ulaşın elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Saldırı yedikten sonra " Ben herşeyi kendim ayarladım o halde hala saldırı alıyorum " diyen varsa eğer ts3 adresine yedek atmadan beni çağırsın detaylı şekilde inceleyip yardımcı olurum.

Not : ts3 adresinize oda ismi değiştiren saat botu vb kullanmayın logları doldurur böyle durumlarda saldıran kişiyi bulmanız zorlaşır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ErdoganBEY
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ts3 Saldırıları için

Mesaj gönderen ErdoganBEY »

Kardeşim düşüncen güzelde Ömer Telli'nin kapatamadığı, bulamadığı açığı veya logu sen mi bulacaksın. Zamanında bende saldırı yemiştim ve bulduğum logda saldıran 2 kişiden biri diğerine yetki veriyor. Peki o yetki verene kim yetki veriyor. O yok işte adam girdiğinde kurucu permiyle giriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Ts3 Saldırıları için

Mesaj gönderen Barbaros »

Birakin bu işleri bu forumda çoğu kişi ts3 ayarlamasini biliyor . hem daha foruma yeni kayit olmussun kim olduğunu nereden bilecek bu millet

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

Ts3 Saldırıları için

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

Ben burdaki amaci tam anlayamadim girip yetkili gibi konu acmissin millet yardimi sagdan soldan degilde su forumdan isteselerbzaten sıkıntı cikmayacak burdaki insanlar o zihniyette degiller eminim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Ts3 Saldırıları için

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Ksb kim olduğunu bilmiyom ama kimseye guvenmeyin demisin sana nasıl guvencekler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli