Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

bizim klan yasaklanırken şikayet bölümü açık,hellforceyi şikayet ederken şikayet bölümü açık değil [olaya bak]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

ByPassage

bizim klan yasaklanırken şikayet bölümü açık,hellforceyi şikayet ederken şikayet bölümü açık değil [olaya bak]

Mesaj gönderen ByPassage »

StaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:36 pm
ulyoS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:31 pm silinmis-konular/respect-gaming-baska-s ... 31958.html

sizler, bir dahaki yasaklanmanızda affedilmeyeceğinizi Ömer bey söylemişti.
alper biliyormusun enes seni iyi bir dostu görüyordu sana ss de atsın senin kanalına abone olan bir insan kendi kanalıyla sana abone oldu,ben onun ortağıyım kendi ağzıyla dedi csduragideyken senin videonu attı ve alper soylu dostumuz dedi kendi ağzıyla az ayıp olsa insan dostunu bile arkasından vurmazdı yazık ya

@ulyoS
Ben Hellforce Kuruclarında birisiyim ama sen yüzsüzce klanı kapatmak için sahte kişileri koyup video gelip kurguluyıp başta sen video kurgu olmasının sebebi videonun başladıgı an ömer abiye sovmeye başlyor bunada denk getirmek sans diyemem planlı bişi sende konuyu açıp açıp kendini kurtarıp şimdide dostluga getiriyosun belliki hellforce ile sorunun var enesin bugatti ve leonidasla birlik içinde oldugunu biliyoruz youtubede izlersin .....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Attığınız video kurgu geldi ve bizzat kendim Ömer Bey'e Bu olay kurgu çıkar diye ilettim.
Bir insan durduk yere Şizofrenmi ki hizmet aldığı birine küfür etmeye başlasın?

Uzatıyorsunuz. Haksızsınız. 3. kere banladım seni dahada geri dönüşün olmaz. Olursa da şanslısınız diyeyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli