Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Uzabanmenu sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen kenan57 »

Ömer TELLİ yazdı: Cum Oca 18, 2019 1:02 am Test amaçlı eklentiyi sunucuya kurdum. Sizin sunucunuda test ettikten sonra tüm panellere atılacak.
Ancak unutmayın bu eklentide tam anlamı ile kalıcı bir çözüm değil, sadece çok hızlı bir şekilde girmelerini engelleyecek

Komutlar aşağıdaki gibi

Kod: Tümünü seç

amx_csdban nick  
amx_csdbanmenu
amx_csdunbanmenu
Kalici olmasi onemli degilde girisini en azindan 1 2 gun erteleyebilecek kadar ban atmasi cidden bizim icin yeterli olur. Cok makbe geçer yaptiginiz sey 2 hafta oldu yanlarina birakmak istemiyoruz. Hani bir kiz drgilmis orasi kesin en az 3 ksii var ondanda eminiz. Ama sonuc alamiyoruz. 2 haftadir soluksuz saldırıyorlar cidden tesekkur ederiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen Gozyasi` »

kenan57 yazdı: Cum Oca 18, 2019 11:11 am
Ömer TELLİ yazdı: Cum Oca 18, 2019 1:02 am Test amaçlı eklentiyi sunucuya kurdum. Sizin sunucunuda test ettikten sonra tüm panellere atılacak.
Ancak unutmayın bu eklentide tam anlamı ile kalıcı bir çözüm değil, sadece çok hızlı bir şekilde girmelerini engelleyecek

Komutlar aşağıdaki gibi

amx_csdban nick  
amx_csdbanmenu
amx_csdunbanmenu
Kalici olmasi onemli degilde girisini en azindan 1 2 gun erteleyebilecek kadar ban atmasi cidden bizim icin yeterli olur. Cok makbe geçer yaptiginiz sey 2 hafta oldu yanlarina birakmak istemiyoruz. Hani bir kiz drgilmis orasi kesin en az 3 ksii var ondanda eminiz. Ama sonuc alamiyoruz. 2 haftadir soluksuz saldırıyorlar cidden tesekkur ederiz.
Denediniz mi? İşe yarıyor mu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen kenan57 »

Gozyasi` yazdı: Cum Oca 18, 2019 11:20 am
kenan57 yazdı: Cum Oca 18, 2019 11:11 am

Komutlar aşağıdaki gibi

amx_csdban nick  
amx_csdbanmenu
amx_csdunbanmenu
Denediniz mi? İşe yarıyor mu?
Henuz deneyemedim fakat deneyen bir abimise yaradigini soyledi. Tekrar gelselerde uzun zaman surdugu kesin gibi duruyor ins bunj da engelleyemezler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Daha iyi bir çözüm için Ömer TELLİ çalışıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen Gozyasi` »

@kenan57 yeri değil ama geçen gün sunucuya bir bakayım demiştim, baktım bu keneler yine oradaydı. Diğer oyuncuların nickini alıp küfür ederlerken akıllının bir tanesi de benim ismimin benzerini alıp din, iman sövüyodu. Sizin admin de bunları banlarken arada bana sapladı banı :) Çözüm bulunduğunda benim banı kaldırırsın sana zahmet.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Yanlız bu arkadaş forumdan biri. Bişeler yazdı en sonda'Da şimdide "amx_csdban ban'mı geliyor ? gelsin gelsin" diye bir say'Dan mesaj yoladı. Allah Sabır Versin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Bu kişiye ne yaptınız da bu kadar koymuş merak ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen FearLess »

Kardeşim geçmiş olsun. Umarım köklerini kazırsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen ulyoS »

Konuda tüm belirtilen ip adreslerini Ömer Bey kontrol edebilir mi? Nerelerde imiş bu arkadaş veya hiç foruma girmiş mi diye? @Taha Demirbaş @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Uzabanmenu sorunu

Mesaj gönderen İmam-POWER »

ulyoS yazdı: Cum Oca 18, 2019 11:38 pm Konuda tüm belirtilen ip adreslerini Ömer Bey kontrol edebilir mi? Nerelerde imiş bu arkadaş veya hiç foruma girmiş mi diye? @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Bence de çünkü forumdan sayamadığı isim kalmadı...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli