G.o birde kablonet denemeni öneririm ama yok urasamam diorsan vodafoneda devam etMarkWeLL yazdı: Cum Oca 18, 2019 6:58 pmyok taahutsuz istanbul hattını aradım musterı hızmetlerını aktıvasyon bedeli 60 tl miş fatura 64 tl birde 26 tl ınternet aktıvasyon katlamıslar 138 tl sımdı konustum ıptal ıcın ıslemlere basladık dıyor vodafonnet e kurban olayım vallahiShooTeR yazdı: Cum Oca 18, 2019 6:55 pm Turknette sozlesmen bulunuyormu 24 ay süreyle falan aldim diye
Türknet'in fatura oyunu hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
kablonet e sordum alt yapı yaptırın dedı alt yapı yokmus binamızda vodafonnet de sozlesmem var 24 ay hayırlısı bakalımShooTeR yazdı: Cum Oca 18, 2019 7:03 pmG.o birde kablonet denemeni öneririm ama yok urasamam diorsan vodafoneda devam etMarkWeLL yazdı: Cum Oca 18, 2019 6:58 pmyok taahutsuz istanbul hattını aradım musterı hızmetlerını aktıvasyon bedeli 60 tl miş fatura 64 tl birde 26 tl ınternet aktıvasyon katlamıslar 138 tl sımdı konustum ıptal ıcın ıslemlere basladık dıyor vodafonnet e kurban olayım vallahiShooTeR yazdı: Cum Oca 18, 2019 6:55 pm Turknette sozlesmen bulunuyormu 24 ay süreyle falan aldim diye
Linklerini gizle |
-
1.5 yıldır kullanıyorum ilk bağlatırken 2 fatura peşin veriliyor kullansanızda kullanmasanızda alıyorlar o 2 aylık parayı iptal ettirdiyseniz parayı geri vermeleri gerek ama tüketici haklarına başvurun yada destek talebi açın
Linklerini gizle |
Bir sonuç çıkmayacak.
Faturalarını ödemeden işlem yapamaz.
Sözleşmesinde şikayetçi olduğu maddeler yazmakta. Hatta bunu abone olurken bile büyük puntolar ile yazmakta Tüm aboneler aynı sözleşmeyi imzalamakta. Tük. Hakem Heyeti genelleme bir cevap vermiş sanırım.
Faturalarını ödemeden işlem yapamaz.
Sözleşmesinde şikayetçi olduğu maddeler yazmakta. Hatta bunu abone olurken bile büyük puntolar ile yazmakta Tüm aboneler aynı sözleşmeyi imzalamakta. Tük. Hakem Heyeti genelleme bir cevap vermiş sanırım.
Linklerini gizle |