RuzgarBey hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
RuzgarBey hk
Hocam boyle yasakali kisilerin csduragindan hizmet almasi disinda oyun oynamasi ve tslere de girmesi yasak mi yani nick degisip girebilir sonucta (yanlis anlamayin sadece soruyorum).
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 83
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: WorlD` S
RuzgarBey hk
Bıldıgım Kadar Öle PASSİE de Falan Kurucu Vermişler Bıldıgım Kadar Oda Yasaklı.MarkWeLL yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:42 pm Sahibinin askerde oldugunu biliyorum buyuk ihtimalle bi ara ilgilenecek kisi ariyordu swsine belki kuruculuk verip o yasakli denilen şahıs bakiyordur benim bildigim bu
Linklerini gizle |
-
RuzgarBey hk
Oyun oynar yetki alması yasakİlyas ERTEKİN yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:42 pm Hocam boyle yasakali kisilerin csduragindan hizmet almasi disinda oyun oynamasi ve tslere de girmesi yasak mi yani nick degisip girebilir sonucta (yanlis anlamayin sadece soruyorum).
Linklerini gizle |
-
RuzgarBey hk
Evet Ruzgar Bey o %100 eminimİlyas ERTEKİN yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:42 pm Hocam boyle yasakali kisilerin csduragindan hizmet almasi disinda oyun oynamasi ve tslere de girmesi yasak mi yani nick degisip girebilir sonucta (yanlis anlamayin sadece soruyorum).
Linklerini gizle |
-
RuzgarBey hk
SUPERPROKINGS yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:46 pmEvet Ruzgar Bey o %100 eminimİlyas ERTEKİN yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:42 pm Hocam boyle yasakali kisilerin csduragindan hizmet almasi disinda oyun oynamasi ve tslere de girmesi yasak mi yani nick degisip girebilir sonucta (yanlis anlamayin sadece soruyorum).
ben o degil demedim ki ?
Ha sen bana mi ruzgarbey dedin ?
En son İlyas ERTEKİN tarafından Prş Oca 17, 2019 5:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
-
-
RuzgarBey hk
İlyas ERTEKİN yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:47 pmO sen sin demedım kiSUPERPROKINGS yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:46 pmEvet Ruzgar Bey o %100 eminimİlyas ERTEKİN yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:42 pm Hocam boyle yasakali kisilerin csduragindan hizmet almasi disinda oyun oynamasi ve tslere de girmesi yasak mi yani nick degisip girebilir sonucta (yanlis anlamayin sadece soruyorum).
ben o degil demedim ki ?
Linklerini gizle |
-
RuzgarBey hk
bi an o sekilde cikisinca yanlis anladim.SUPERPROKINGS yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:49 pmİlyas ERTEKİN yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:47 pmO sen sin demedım ki
ben o degil demedim ki ?
Linklerini gizle |
-
RuzgarBey hk
Yasakli mi yasakli degilmi haberin yok bu 1.
2. O adamin onca yillik swsi kapaninca eline ne geccek Ömer Abi böle konulari onlemek icin sikayet bolumunu acmiyor fakat siz daha da ustune giderek sikayet ediyosunuz onu birak klan sahibi dusunsun. Klanina bir sıkınti oldumu o duşuncek.
Linklerini gizle |