Sizlere +1 Hafta süre verilecek kiraları ödemeniz için
Bir sıkıntı oldu ve bitti artık uzatmanın anlamı yok
server
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
server
yetkililerimiz ve userlerimiz sürekli soruyo bizimde sorabiliceğimiz tek yer burası napabiliriz bekliyoruz beklemesinede bide üstüne serverlar sıfırlanıcak çok user kaybı olucak burdan nezaman açılır serverlar demek suç olamaz.Gozyasi` yazdı: Çrş Oca 16, 2019 6:21 pm @tıg25 seni anlıyorum. Aldığın hizmeti kullanamıyorsun şuan ama emin ol bin tane konuda açsan değişen birşey olmayacak. Konuyu uzatırsan uyarı cezası bile alabilirsin. Bekleyiver.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
server
Arkadaşlar yazilanlari şöyle bir okudum'da adam konu açti diye bi dövmediginiz kalmiş. Burasi forum ve konuyu acan kisi bir server sahibi merak edebilir buna kimsenim müdahale yetkisi yoktur.
yetkili kimsede arkadaşi konu açti diye uyari vermez !
@İlyas ERTEKİN
yetkili kimsede arkadaşi konu açti diye uyari vermez !
@İlyas ERTEKİN
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
server
Kardeşim sorun 1hafta uzatmaları değil benim o kadar emeğim gitti 3 gece uyumadım o kadar güzel düzenlemiştimki pluginleri yedek almadım hepsini panelden düzenledim.. O kadar emeğimin karşılığı 1 haftamı yani ne yapayım ben 1 haftayı dalga geçermiş gibi herşey sıfırlanacak ve yerine 1hafta uzatma verilecek böyle saçma bişe olamaz.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Oca 16, 2019 6:23 pm Sizlere +1 Hafta süre verilecek kiraları ödemeniz için
Bir sıkıntı oldu ve bitti artık uzatmanın anlamı yok

Linklerini gizle |