Merhaba,
announces/2019-belirli-sunucularda-yasa ... 32581.html
bağlantısında belirttiğiniz gibi diskler arızalanmış.
Profesyonel olarak bizde barındırma işi yapıyoruz, disk arızası kadar olağan bir şey yok. Bunu normal karşılıyorum.
Ancak şunu sormak istiyorum: sunucuyu neden raid yapısında konfigüre etmediniz acaba? SSD olsa maliyetlerinden raid olmamasına da hak vereceğim tabii ancak öyle bir durumda sanırım yok.
Serverı baştan optimize etmek kısa bir işlem olmadığı için sanırım bu konuda açıklamayı hakediyorumdur.
Teşekkürler.
Sunucuda neden raid yapısı yok
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-
şahsen katılıyorum. sunucumun tüm eklentiler elimde yok. ve de bu kadar güzel bir ortam kurduk ama şimdi ne olacak bilmiyoruz. en azından bir yedek alabilseydik...Levelsiz yazdı: Çrş Oca 16, 2019 5:43 pm Merhaba,
announces/2019-belirli-sunucularda-yasa ... 32581.html
bağlantısında belirttiğiniz gibi diskler arızalanmış.
Profesyonel olarak bizde barındırma işi yapıyoruz, disk arızası kadar olağan bir şey yok. Bunu normal karşılıyorum.
Ancak şunu sormak istiyorum: sunucuyu neden raid yapısında konfigüre etmediniz acaba? SSD olsa maliyetlerinden raid olmamasına da hak vereceğim tabii ancak öyle bir durumda sanırım yok.
Serverı baştan optimize etmek kısa bir işlem olmadığı için sanırım bu konuda açıklamayı hakediyorumdur.
Teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Disklerdeki arıza RAID'i bozabilir bu olağan bir şey.sunucu disklerindeki arıza yüzünden raid yapısında problem olduğu için
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Ula Oğuz İlk Defa İyi Bişey Söyledin Tebrikler 

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Olağan mı? Tamam. Siz "olağan" olarak devam edin.ulyoS yazdı: Çrş Oca 16, 2019 5:57 pmDisklerdeki arıza RAID'i bozabilir bu olağan bir şey.sunucu disklerindeki arıza yüzünden raid yapısında problem olduğu için
En son Levelsiz tarafından Çrş Oca 16, 2019 6:07 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Veri gittiğine göre herhalde ya raid0 ya raid kartı bozuk yada raid yok. Yada aynı anda raid'in aynalama düzenini bozacak kadar bir kaç disk aynı anda yandı? Bende tam bunu sormuştum Ömer Bey.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Dünya 1.si zombie escape sunucumuz kaçıncı olucak kim bilir... Binlerce oyuncumun levelini emeğini yok ettiniz. [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |