biz respect clanı adına sizin sunucunuzda 8 yıldır barınıyoruz sizde biliyorsunuz eski panelinize,eski server ip bloğu ve eski server listine kadar herşeyi biliyoruz bukadar emek verdik ve barındık bi hata yaptık kusura bakmayın gelsek artık ömer bey saygılarımla Enes.
[@Bilinmeyen Etiket]
ömer bey rica ediyorum kalksa şu yasak artık
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
ömer bey sizde biliyorsunuzki ben yasaklanınca diğerleri gibi size küfür etmedim büyüklerime abi gözüyle bakan bir insanım ve sanmayınki yalakalık yapıyorum
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
kusura bakmayın ikidebir yan hesap açıyorum;
ömer bey bi şans verseniz bakın benide tanırsınız az çok ben bu sunucudaydım hep 1 kere mahsus denedim sadece başka sunucuları böyle olacağını bilsem 1 dakika bile denemezdim sizde büyüklük gösterseniz birdaha yapmıyacağıma dair bile sözümü tutarım yani şimdiden kusura bakmazsınız umarım
[@Bilinmeyen Etiket]
ömer bey bi şans verseniz bakın benide tanırsınız az çok ben bu sunucudaydım hep 1 kere mahsus denedim sadece başka sunucuları böyle olacağını bilsem 1 dakika bile denemezdim sizde büyüklük gösterseniz birdaha yapmıyacağıma dair bile sözümü tutarım yani şimdiden kusura bakmazsınız umarım
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Kim olduğunuzu,hangi clan olduğunuzu bilmiyorum 100 tane yasaklı adam/clan var.
Bu şekilde konu açmaya devam ettiğiniz sürece, şikayet bölümü açıldığında da şikayet konularınız direk silenecek, hiçbir şekilde geri gelemeyeceksiniz
Bu şekilde konu açmaya devam ettiğiniz sürece, şikayet bölümü açıldığında da şikayet konularınız direk silenecek, hiçbir şekilde geri gelemeyeceksiniz
Linklerini gizle |