Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Norvecli ve Ekibi Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Norvecli ve Ekibi Hk.

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Şuan prim vermekten başka hiçbir işe yaramıyor yaptığınız. Ömer bey hepsini topluca yasakladı zaten TS31'de hepside it gibi geri gelip özür dileyecekler max 3-5 ay. Bu sürede siz bunları takmadığınız sürece kudurup zırlayacaklardır.
Geçen bir yetkilinin yorumunu gördüm hangisi hatırlamıyorum biri xxx kişisi yasaklımı yazmıştı bir yetkilide "saldırı atıyorsa yasaklıdır." demişti saldırı atıyorsa yasaklıdır zaten önceden de ts31de de yasaklanmışlardı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AlphaNN

Norvecli ve Ekibi Hk.

Mesaj gönderen AlphaNN »

Dragan Ratkoviç yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:30 pm Şuan prim vermekten başka hiçbir işe yaramıyor yaptığınız. Ömer bey hepsini topluca yasakladı zaten TS31'de hepside it gibi geri gelip özür dileyecekler max 3-5 ay. Bu sürede siz bunları takmadığınız sürece kudurup zırlayacaklardır.
Geçen bir yetkilinin yorumunu gördüm hangisi hatırlamıyorum biri xxx kişisi yasaklımı yazmıştı bir yetkilide "saldırı atıyorsa yasaklıdır." demişti saldırı atıyorsa yasaklıdır zaten önceden de ts31de de yasaklanmışlardı.
Biliyorum Ama Saldırılarından Cidden Çok Bıktım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Norvecli ve Ekibi Hk.

Mesaj gönderen ulyoS »

Barbaros yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:19 pm
ulyoS yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:15 pm Bu arkadaşlar benim kurucu olduğum yere gelip alt klan olalım diyerek gelmişler, bizim ortak kurucu vermiş. Özellerini açmışlar saldırmışlar, anlayacağın bunlara yetki verirseniz saldırı atmaları çok normal vermeyin arkadaşım vermeyin.
alper biz ikimiz bu norveçliye diss atmiştik hala gelicekti niye gelemedi :lol:
Dediğim gibi def ts3lerde açık yok, yetki ile yapar ancak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Norvecli ve Ekibi Hk.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

1.] Forum kurallarına uygun konu açınız(Tüm postta kalın ve büyük harfler yasaktır.)
2.] Konu yanlış Yere açılmış.
3.] Şikayet Bölümü Kapalı.
4.] Ekip yasaklanmış daha önceden. Bu ekibin gizliden aldığı ürün vs. biliyorsanız kanıtları ile birlikte omer@csduragi.com'a mail olarak atmanız yeterlidir. Fakat şikayetiniz geçersiz olur ise mail adresinizden yasaklanırsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AlphaNN

Norvecli ve Ekibi Hk.

Mesaj gönderen AlphaNN »

Üzüldügüm en büyük Şey Cs Serverımı Sıfırlamışlar o kadar Emek Vermiştim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala