İnşAllah Onlarda Ts31 Gibi OlacaklarEnes Berke yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:07 pmTs31 de aynıydı Ama Bak Onlar Haddini Aştı Paşa Paşa GittilerAlphaNN yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:05 pmBunlar Şikayet Bölümü Kapalı Olduğu İçin SaldırıyorlarEnes Berke yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:04 pm Bunlar Hadlerini Aşmaya Başladılar Ama Sana Söyliyim Alacağın Cevap Şudur “Şikayet Bölümü Kapalıdır”
![]()
Norvecli ve Ekibi Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Norvecli ve Ekibi Hk.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Norvecli ve Ekibi Hk.
öncellikle kendi başimdan geçen olaydan bahsedeyim ts40 benim oraya ADClan sahibi Dalyan saldiri atti geçen gün oldu
ben ts3 dokunmadim saldiri atildiği gibi durdu direk forumda konu açtim ömer bey kontrol etti onlar çikti ve klanlari yasaklandi heğer takildiklari ts varsa bidakine tsnize saldiri atarlarsa sifirlama direk forumda konu aç ömer bey kontrol etsin ve hangi tsde takiliyorlarsa belirtirsin
ben ts3 dokunmadim saldiri atildiği gibi durdu direk forumda konu açtim ömer bey kontrol etti onlar çikti ve klanlari yasaklandi heğer takildiklari ts varsa bidakine tsnize saldiri atarlarsa sifirlama direk forumda konu aç ömer bey kontrol etsin ve hangi tsde takiliyorlarsa belirtirsin
Linklerini gizle |
-
Norvecli ve Ekibi Hk.
Bu arkadaşlar benim kurucu olduğum yere gelip alt klan olalım diyerek gelmişler, bizim ortak kurucu vermiş. Özellerini açmışlar saldırmışlar, anlayacağın bunlara yetki verirseniz saldırı atmaları çok normal vermeyin arkadaşım vermeyin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Norvecli ve Ekibi Hk.
alper biz ikimiz bu norveçliye diss atmiştik hala gelicekti niye gelemediulyoS yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:15 pm Bu arkadaşlar benim kurucu olduğum yere gelip alt klan olalım diyerek gelmişler, bizim ortak kurucu vermiş. Özellerini açmışlar saldırmışlar, anlayacağın bunlara yetki verirseniz saldırı atmaları çok normal vermeyin arkadaşım vermeyin.

Linklerini gizle |
-
Norvecli ve Ekibi Hk.
Ben Bidahakine Öyle Yapıcam Teşekkür EderimBarbaros yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:14 pm öncellikle kendi başimdan geçen olaydan bahsedeyim ts40 benim oraya ADClan sahibi Dalyan saldiri atti geçen gün oldu

Linklerini gizle |
-
Norvecli ve Ekibi Hk.
Bidahine Dikkat Edicem İlginiz İçin Teşekkür EderimulyoS yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:15 pm Bu arkadaşlar benim kurucu olduğum yere gelip alt klan olalım diyerek gelmişler, bizim ortak kurucu vermiş. Özellerini açmışlar saldırmışlar, anlayacağın bunlara yetki verirseniz saldırı atmaları çok normal vermeyin arkadaşım vermeyin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Norvecli ve Ekibi Hk.
Bırakın bunları anca slotluk alıp amx_gag denesinler
Zamanında nasıl dövdüyseniz fazla acıtmışsınız baksanıza bırakmıyorlar peşlerinizi
Zamanında nasıl dövdüyseniz fazla acıtmışsınız baksanıza bırakmıyorlar peşlerinizi
Linklerini gizle |
-
Norvecli ve Ekibi Hk.
Bunlar Saldırı Attığını Kanıtlayıp Serverlerini Kapattıran Kişi Benim Canları YandıBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cmt Oca 12, 2019 11:24 pm Bırakın bunları anca slotluk alıp amx_gag denesinler

Linklerini gizle |
-
Norvecli ve Ekibi Hk.
HlXeLy de bizim sunucumuza ayni saldiriyi yapmisti aslinda HlXeLy ve Ekibine Hic yetki yazilmamasi Lazim Slotluk Bile
Linklerini gizle |