Uzabanmenu sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Uzabanmenu sorunu
şahsen dava bu işi çözümlemez artı size gülerler böyle bu konu için serverda amx_ceza_ver plugini ile oyunun default ayarlarını boza bilirsiz her girdiğinde bunu yaparsanız büyük ihtimal bıkacaktır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Uzabanmenu sorunu
Sadece uzanan beklentisini mi deniyorsunuz yoksa banip falan denediniz mi?
Linklerini gizle |
-
Uzabanmenu sorunu
Arkadaşlar sunucuya girdim. Gerçekten Durum çok kötü. benim bir kaç şey dikkatimi çekti, adam ban yer yemez hemen geri geliyor. Sanki adam amx_ban komutunu yediği gibi retry çalışıyor gibi. böyle bir şey mümkünmü ? ayrıca @kenan57 Allah yardımcınız olsun. Aynı durum başıma gelse 2. gün bırakırım. çünkü çok zor bir durumda. Adminlerin ama gerçekten dikkatli sürekli banlıyotlar ama adam SALİSESİNDE geri geliyor. Farklı bir çözüm önerim servere şifre koyun 2 gün boyunca kalsın. 2 Gün sonunda durum aynısa artık yapacak bişe yok... @specified arkadaşa yardımcı olabilir misin ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Uzabanmenu sorunu
1.5 haftadır allah din kitap bilmeden soven adama dava az kalır şahsen. Gülünç duruma dusecegimizide zannetmiyorum. Ama dediginiz o pluginleri çoğu server üzerine kurulu ve şuanda biraz da olsa verim alabildik. Fakat bu reddeden sonra verim alamayacagimiz gerçeğini değiştirmiyor.Serhat Öndeş yazdı: Prş Oca 10, 2019 5:02 pm şahsen dava bu işi çözümlemez artı size gülerler böyle bu konu için serverda amx_ceza_ver plugini ile oyunun default ayarlarını boza bilirsiz her girdiğinde bunu yaparsanız büyük ihtimal bıkacaktır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzabanmenu sorunu
Hacim 1 buçuk haftadır şifreli gece saat 4 de şifre dahi kaldırsak giriyor. Bot atamış fskebot için ban atma plugini dahi yazdık ama olmuyor. Demek istedigim durum şu ki bu duruma sunucu sahibi el atması gerekli diye düşünüyorum. Speci de bana yardımcı oldu allah var. Ama onunda benimde finallerim olduğu için çok zor durumdayız. Birbirimize çok yardımcı olamıyoruz.İmam-POWER yazdı: Prş Oca 10, 2019 6:14 pm Arkadaşlar sunucuya girdim. Gerçekten Durum çok kötü. benim bir kaç şey dikkatimi çekti, adam ban yer yemez hemen geri geliyor. Sanki adam amx_ban komutunu yediği gibi retry çalışıyor gibi. böyle bir şey mümkünmü ? ayrıca @kenan57 Allah yardımcınız olsun. Aynı durum başıma gelse 2. gün bırakırım. çünkü çok zor bir durumda. Adminlerin ama gerçekten dikkatli sürekli banlıyotlar ama adam SALİSESİNDE geri geliyor. Farklı bir çözüm önerim servere şifre koyun 2 gün boyunca kalsın. 2 Gün sonunda durum aynısa artık yapacak bişe yok... @specified arkadaşa yardımcı olabilir misin ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzabanmenu sorunu
Herturlusunu denedik addban banıp ban ban2 panel ban uzaban steam id ban ip ban otokick ismim algılayıcı ban anca son dedigim isim algılayan banlar biraz ise yaradı. Say plugini de eklemeyi düşünüyorum. Şuanda sayblock vardı. Anca o şekilde kendimize gelebiliriz. Bu kızın daha evvelinde cs10 da rise of bilmem ne klanının sahibi olduğunu biliyorum. Adanada yaşıyor kız dinsiz. Biz ona saygı gösterseler o bize saygı göstermiyor. Anlayacağın botu saldı bize ve bizim serveri kapatmamizi bekliyor. Şeref ve kişilik yoksulu insanın teki yani.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş Oca 10, 2019 5:05 pm Sadece uzanan beklentisini mi deniyorsunuz yoksa banip falan denediniz mi?
Linklerini gizle |
Uzabanmenu sorunu
Aslında ufak bir çözümü var ben pcye geçince size plugini atarım yüksek ihtimalle sorun o şekil düzelir
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Uzabanmenu sorunu
Ben gerekeni özelden yazmıştım zaten, ama daha beklediğim dönüş gelmediİmam-POWER yazdı: Prş Oca 10, 2019 6:14 pm Arkadaşlar sunucuya girdim. Gerçekten Durum çok kötü. benim bir kaç şey dikkatimi çekti, adam ban yer yemez hemen geri geliyor. Sanki adam amx_ban komutunu yediği gibi retry çalışıyor gibi. böyle bir şey mümkünmü ? ayrıca @kenan57 Allah yardımcınız olsun. Aynı durum başıma gelse 2. gün bırakırım. çünkü çok zor bir durumda. Adminlerin ama gerçekten dikkatli sürekli banlıyotlar ama adam SALİSESİNDE geri geliyor. Farklı bir çözüm önerim servere şifre koyun 2 gün boyunca kalsın. 2 Gün sonunda durum aynısa artık yapacak bişe yok... @specified arkadaşa yardımcı olabilir misin ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Uzabanmenu sorunu
Yasaklamayı denedim, adam ip adresini yenilediği gibi steamid'sinide yeniliyor, videodanda göreceğin üzere bunu yapması 3-5 saniye sürmüyor. Keza servera girmeside 3-5saniye sürmüyor.
-linkler kaldırıldı, başka türemeler piyasaya çıkmasın-
Bir çözüm geliyormu aklınıza @Yek'-ta @PaZee @Fatih ~ EjderYa @Taha Demirbaş
-linkler kaldırıldı, başka türemeler piyasaya çıkmasın-
Bir çözüm geliyormu aklınıza @Yek'-ta @PaZee @Fatih ~ EjderYa @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- İletişim: