Öncelikle selamünaleyküm...
Bundan 2 ay önce cs26 ile beraber ts26 almıştık. Lakin kısa süre önce işlerimiz dolayısıyla ts3 kapatmak zorunda kaldık vaktimiz olmuyordu vs. Ve ts3 bakacak olan arkadaşlarım geldiÜrün hesabınıza eklendi, geçen sefer uzatmamışsınız tekrarı durumunda otomatik kiralığa
düşecek, eğer yine başkası alırsa size veremeyebiliriz bildirim yaptım ve bana " Ürün hesabınıza eklendi, geçen sefer uzatmamışsınız tekrarı durumunda otomatik kiralığa
düşecek, eğer yine başkası alırsa size veremeyebiliriz " cümlesi kuruldu. Benim yıllardır csduraginda bildiğim kadarıyla ilk 30 ts ilk 30 ip ait diye biliyorum yani nedenini öğrenmek istiyorum bunun sonuçta insanlık hali vakit olmadığı taktirde kullanılmaması gayet normal bir durum. Zaten bir daha kapatmacağız ama yani bu durum beni üzdü açıkçası beklemediğim bir cevap.
Ek olarak ürün hesabıma hala eklenmedi.
Ts26
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2204
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Ts26
Bu demek oluyor ki bir sonraki yeterli bakiye ile uzatma işlemi yapılmaz ise sizden alınacak. Normal bir şey değil mi ? Yanlış mı anladım ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2204
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Ts26
Kusura bakmayın karışmış yazılar telden olunca kopyala yapıştır herneyse. Ben şu zamana kadar ilk defa böyle bir şey duyuyorum peki neden o zaman ilk 30 ts ilk 30 ip bağlı deniliyor yönetim tarafından biz eğer bilsek kapatmazdık zaten. Bunu ilk defa burda sizden duyuyorumTaha Demirbaş yazdı: Çrş Oca 09, 2019 11:55 pm Bu demek oluyor ki bir sonraki yeterli bakiye ile uzatma işlemi yapılmaz ise sizden alınacak. Normal bir şey değil mi ? Yanlış mı anladım ?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ts26
Normalde kiralığa atmayız ilk 30 ts'yi, olur da uzatmazsanız ve düşer ise başkası kullanım yapar.
Sürekli başkasından al, siz isteyince size ver gibi bir durum yok
Sürekli başkasından al, siz isteyince size ver gibi bir durum yok
Linklerini gizle |