Sayın Forum Sakinlerinin Dikkatine.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
Küfür yazmadığım halde neden nokta nokta olmuş anlamadım, ama herhangi bir argo yok bilginiz olsun.
Link: | |
Linklerini gizle |
Peki senin bu kişinin kişisel bilgilerini herkese açık bir platformda paylaşman ne kadar doğru Alperen?
Bu konular ile ben ilgilenmiyorum, ilgilenmek dahi istemiyorum ama ilgilenir isem bu konudan pek çok kişi zararlı çıkar. Sen bu şikayetini omer@csduragi.com a gönderdin mi?
Bu konular ile ben ilgilenmiyorum, ilgilenmek dahi istemiyorum ama ilgilenir isem bu konudan pek çok kişi zararlı çıkar. Sen bu şikayetini omer@csduragi.com a gönderdin mi?
Linklerini gizle |
Bu Yozgatli Kendisini Yetkili Saniyo Bi El Atilsa Su Arkadasa. Birine Guveniyo Boyle Davraniyo Yoksa Boyle Davranamaz. Ozel Bilgileride Atmasaydin Iyi Olurdu Alper.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Adam böyle şeyler dedi bizde cidden banlamadık mı diye baktım, öyle bir şey yok. Ban yemiş, hatta ben banlamışım.
Adam kayrılacak son yer burası, bu şekilde devam ederse zaten komple banlanır, ama bu senin burada herhangi birinin özel bilgilerini paylaşabileceğin anlamına gelmez.

Adam kayrılacak son yer burası, bu şekilde devam ederse zaten komple banlanır, ama bu senin burada herhangi birinin özel bilgilerini paylaşabileceğin anlamına gelmez.

Linklerini gizle |
-
konuya bakiyorumda bazi mesajlar silinmiş muhtemelen ne olup bittiğini bilmiyorum ama olayda yozgatlede var , bu yozgatle denen şahiş benim klanimdaki barbarosa etmediği laflari birakmadi , barbaros buna dayanamayip ona uydu hakli olduğu halde şu an barbaros da banli forumda onun yüzüne bu yozgatle denen arkadaş kimsenin özeline karişamaz .
Linklerini gizle |
-
viyuv viyuv da neden konu silinmedi acaba.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
Ömer abi, normalde gerçekten bunu yapmak istemezdim, zaten çok şey paylaşmadım normal şeyler yani, daha ilerisi var ama bunu Bu foruma yakıştırmadığım için paylaşmadım Bunun için gerçekten özür diliyorum.Ömer TELLİ yazdı: Cmt Oca 05, 2019 7:00 pm Adam böyle şeyler dedi bizde cidden banlamadık mı diye baktım, öyle bir şey yok. Ban yemiş, hatta ben banlamışım.
![]()
Yalnız bu arkadaş dün msj atmış siz ne zaman yasakladınız bilmiyorum ama bu cocuk tslere gelip forum'da benim sözüm geçer gibi sözler kullanıp bizi kışkırtıyor, arada csdurağı olmasa gerçekten bu çoçuğun hali hiç iyi değil.
Bilgiler silinmiş tekrarı olmayacaktır, devamını ben kendim bizzat face adresimde yapacağım, tekrardan özür diliyorum iyi günler.
MAJORDEALPER.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15