cs46
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
cs46
cs46 ' nın amx süper pluginin bozuk. Adminlerimde quit ve ban yetkisi olmasına rağmen adamlar quit ve ban atamıyorlar +++ playerlar ölüyken bile mikrofon basıyorlar. CSD nin kendi mikrofon pluginini kaldırıp bir ton mikrofon plugini denedim bir işe yaramıyor bu nasıl iştir arkadaş 2-3 aydır bu sıkıntıyı çekiyoruz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
cs46
Üslubunuza dikkat edin 2 ci sefere uyarmam.
Bizlerden kaynaklı plugin sorunları hiç yaşanmamıştır. Serverların ayarlarını bozan siz olabilirsiniz.
Bizlerden kaynaklı plugin sorunları hiç yaşanmamıştır. Serverların ayarlarını bozan siz olabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
cs46
Üslubum gayet normal. Şu an ki dile getirdiğim sıkıntılar serverı aldığımdan beri olan sıkıntılar...
Linklerini gizle |
-
cs46
@gkhncdrc
Serverler sıfırlanıp kiralıga cıkarılıyor ve siz biz sıfırlanmış halde kiralıyoruz, ayarları ile siz oynamış olmasınız veya başkasında panel var ise o oynamıs olabilir.
Serveri sıfırlamanızı öneririm.
Serverler sıfırlanıp kiralıga cıkarılıyor ve siz biz sıfırlanmış halde kiralıyoruz, ayarları ile siz oynamış olmasınız veya başkasında panel var ise o oynamıs olabilir.
Serveri sıfırlamanızı öneririm.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
cs46
Amx Superde sıkıntı yok. Ölüyken mic basma olayı csd nin kullandığı mic engel eklentisinde sadece canlıyken t lerin mic basması engelli ölüyken basılıyor doğrudur fakat bunun fixi bir çok konuda mevcut araştırsan bulubilirsin. Hâla sorun devam ediyorsa başka bir eklentiyle çakışıyor olabilir bende bunu yaşamışdım farklı bir eklentiyle çakıştığından olmuyordu tek tek deneyeceksin yapacak bişey yok. admin_help plugininde doğrudur bir hata var fakat aynı plugini netten indirerek farklı adla panele yükleyip tekrar aktif edebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
cs46
cs113 jaılbreak .. bızde bır sorun yok serverı 2-3 kere sıfırladım yıne duzelmedı -- teslım aldıgımdan berı aynı sıkıntı bıraz bu durumda ne dusunuyorsunuz sayın yonetıcıler
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
cs46
Acikcasi sorunun var mi yok mu anlamadim varsa konu acin bakalim cozelim.EnesMntm yazdı:cs113 jaılbreak .. bızde bır sorun yok serverı 2-3 kere sıfırladım yıne duzelmedı -- teslım aldıgımdan berı aynı sıkıntı bıraz bu durumda ne dusunuyorsunuz sayın yonetıcıler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
cs46
Birsey bozuk dil kardesim suraya gir
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... access.ini
Cmdaccens den yetki kodlari var quit hic kimsede calismaz yetki kodunu l yaparsan l yetkisi olanda calisir b yaparsan b de saniram orda o yetki adminlere verilen yetkiye bagli dill ve ban yetkiside ayni sekilde ama benim tercihim herkeze bu yetkileri verme derim
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... access.ini
Cmdaccens den yetki kodlari var quit hic kimsede calismaz yetki kodunu l yaparsan l yetkisi olanda calisir b yaparsan b de saniram orda o yetki adminlere verilen yetkiye bagli dill ve ban yetkiside ayni sekilde ama benim tercihim herkeze bu yetkileri verme derim
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 396
cs46
Forum kurallarına uygun acınız(Sebep:Konu Baslıgını Konuyu özetlicek Sekilde Yazınız Örnek Baslık cs46 amx super hatası
Linklerini gizle |