Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

cs46

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
gkhncdrc

cs46

Mesaj gönderen gkhncdrc »

cs46 ' nın amx süper pluginin bozuk. Adminlerimde quit ve ban yetkisi olmasına rağmen adamlar quit ve ban atamıyorlar +++ playerlar ölüyken bile mikrofon basıyorlar. CSD nin kendi mikrofon pluginini kaldırıp bir ton mikrofon plugini denedim bir işe yaramıyor bu nasıl iştir arkadaş 2-3 aydır bu sıkıntıyı çekiyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

enharukalo

cs46

Mesaj gönderen enharukalo »

amx_help 'te çalışmıyor. Bad load hatası veriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

turk
Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
Clan İsmi: csd

cs46

Mesaj gönderen turk »

Üslubunuza dikkat edin 2 ci sefere uyarmam.

Bizlerden kaynaklı plugin sorunları hiç yaşanmamıştır. Serverların ayarlarını bozan siz olabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gkhncdrc

cs46

Mesaj gönderen gkhncdrc »

Üslubum gayet normal. Şu an ki dile getirdiğim sıkıntılar serverı aldığımdan beri olan sıkıntılar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

@PASA

cs46

Mesaj gönderen @PASA »

@gkhncdrc

Serverler sıfırlanıp kiralıga cıkarılıyor ve siz biz sıfırlanmış halde kiralıyoruz, ayarları ile siz oynamış olmasınız veya başkasında panel var ise o oynamıs olabilir.

Serveri sıfırlamanızı öneririm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

cs46

Mesaj gönderen amad »

Amx Superde sıkıntı yok. Ölüyken mic basma olayı csd nin kullandığı mic engel eklentisinde sadece canlıyken t lerin mic basması engelli ölüyken basılıyor doğrudur fakat bunun fixi bir çok konuda mevcut araştırsan bulubilirsin. Hâla sorun devam ediyorsa başka bir eklentiyle çakışıyor olabilir bende bunu yaşamışdım farklı bir eklentiyle çakıştığından olmuyordu tek tek deneyeceksin yapacak bişey yok. admin_help plugininde doğrudur bir hata var fakat aynı plugini netten indirerek farklı adla panele yükleyip tekrar aktif edebilirsiniz.
adminhelp.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnesMntm

cs46

Mesaj gönderen EnesMntm »

cs113 jaılbreak .. bızde bır sorun yok serverı 2-3 kere sıfırladım yıne duzelmedı -- teslım aldıgımdan berı aynı sıkıntı bıraz bu durumda ne dusunuyorsunuz sayın yonetıcıler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

cs46

Mesaj gönderen amad »

EnesMntm yazdı:cs113 jaılbreak .. bızde bır sorun yok serverı 2-3 kere sıfırladım yıne duzelmedı -- teslım aldıgımdan berı aynı sıkıntı bıraz bu durumda ne dusunuyorsunuz sayın yonetıcıler
Acikcasi sorunun var mi yok mu anlamadim varsa konu acin bakalim cozelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

cs46

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

Birsey bozuk dil kardesim suraya gir
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... access.ini
Cmdaccens den yetki kodlari var quit hic kimsede calismaz yetki kodunu l yaparsan l yetkisi olanda calisir b yaparsan b de saniram orda o yetki adminlere verilen yetkiye bagli dill ve ban yetkiside ayni sekilde ama benim tercihim herkeze bu yetkileri verme derim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ekran123
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

cs46

Mesaj gönderen ekran123 »

Forum kurallarına uygun acınız(Sebep:Konu Baslıgını Konuyu özetlicek Sekilde Yazınız Örnek Baslık cs46 amx super hatası

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala