En ince ayrıntısına kadar ( cvar ayarlarından, ses ve model dosyalarına ) , panel üzerinden adım adım anlatım yapılarak paylaşayacağınız modlar.
(Derleme eklentiler ile de oluşturacağınız modlar dahildir , detaylı anlatıma dikkat edilmesi gerekilir. Bölüm yönetici onaylıdır )
CyberArrow yazdı: Cum Oca 04, 2019 8:07 pm
Sadece semiclipi kurmak için ne gerekli ? eklentiden başka ?
@ShooTeR
Lang dosyası olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam...
Eklentiyi yükledim ve zm,ze maplarında aktif ettim ayrıca lang klasörüne gerekli txt dosyasını attım scm_entity_editor.txt'yi attım fakat sonrasında oyunda map değiştirdim ve oyuncular birbirlerinin içlerinden geçemiyor yardımcı olabilir misin?
CyberArrow yazdı: Cum Oca 04, 2019 8:07 pm
Sadece semiclipi kurmak için ne gerekli ? eklentiden başka ?
@ShooTeR
Eklentiyi yükledim ve zm,ze maplarında aktif ettim ayrıca lang klasörüne gerekli txt dosyasını attım scm_entity_editor.txt'yi attım fakat sonrasında oyunda map değiştirdim ve oyuncular birbirlerinin içlerinden geçemiyor yardımcı olabilir misin?
semiyi aktif ettinmi ?
scm_editorden değerleri kontrol et yapamazsan cs ipni at gelip bakayım yemek yedikten snra
semiyi aktif ettinmi ?
scm_editorden değerleri kontrol et yapamazsan cs ipni at gelip bakayım yemek yedikten snra