Bu şahısa nasıl zarar verebilirim?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Bu şahısa nasıl zarar verebilirim arkadaşlar ? Swmize saldırıyor -link kaldırıldı-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Şuanda prim vermekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. Onlar kendi çapında eğleniyorlar bırakın eğlensinler.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
@Dragan Ratkoviç Prim vermek önemli değil ben bu videoyu kaldırttmak istiyorum sonuçta orda serverimize zarar veriyor
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
bunun gibi bi velette vardi milletten panel dilenirdi tsden yetki dilenip saldiri atardi birgün bizim tsye saldiri atmiş 2 yil önceydi bende o video ya telif attim sonra video kaldirilmiş yutup tarafindan bende ona şöyle söyledim
Hergün bi videolarini kaldircam bir gün kanalini kapattircam demiştim ve savaşi kazanmiştim
Hergün bi videolarini kaldircam bir gün kanalini kapattircam demiştim ve savaşi kazanmiştim

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Verdiğiniz yetkilere vs dikkat edin, bozuk map açıp servera saldırdığını sanan veledin teki.
Yalandan konsola bir şeyler yazmış, amx_who falan yapmış ki yetkim yok ayağı yapıyor.
Arkadanda "Redline @ Leqal [A]" isimli admin bozuk bir mapi açıyor, sonrasında server çöküyor.
Iceworld açılıncada noluyo server çöktü diye mesaj yazmış, videodaki ufaklık ise bu mesaja zoom yapıyor, güzel RP
Yalandan konsola bir şeyler yazmış, amx_who falan yapmış ki yetkim yok ayağı yapıyor.
Arkadanda "Redline @ Leqal [A]" isimli admin bozuk bir mapi açıyor, sonrasında server çöküyor.
Iceworld açılıncada noluyo server çöktü diye mesaj yazmış, videodaki ufaklık ise bu mesaja zoom yapıyor, güzel RP
Kod: Tümünü seç
./addons/amxmodx/csdadminlogs/29.12.2018_11.12-jail_buyukisyan_v8.log:<TERRORIST><Redline @ Leqal [A]><176.33.230.17><amx_map hns_mie><1546072724>
./sys_error.log:L 29/12/2018 - 11:38:46: (map "hns_mie") TEX_InitFromWad: couldn't open awp_rooftops.wad
Linklerini gizle |