Forumda Çoğu Arkadaş Beni Jessinary15 Nickiyle Tanıdı Bu Zamana Kadar Forumu Normal Bir Kullanıcı Gibi Kullanıyordum Önceden Bir Konu Açmıştım Plugin Yapımı İle Alakalı Fakat Sonra Bu İş İçin Geniş Bir Zamanımın Olması Gerektiğini Fark Ettim Sonradan Neden İyi Olduğum Konu Üzerine Yoğunlaşmıyorum Diye Sordum Bu Sefer Forumda Kendimi Bu Şekilde Tanıtmaya Karar Verdim
Yakın Arkadaşlarım Benim Hakkımda Yeteri Bilgiye Sahipler Ama Forumdaki Çoğu Kullanıcı Benim Gibi Yıldızlar Olduğunu Fark Etmemekte

Forumda Bilgi Amaçlı Kendi Yaptığım Program Derslerini Paylaşacağım Kısa Kısa Bununla Alakalı Bilgi Vermek İstiyorum Şimdi Ben Bunlar İçin Harita,Modelleme Forumu Üzerindemi Konu Açacağım Ve Ayrıca Bu Bilgim Üzerine 1337 Grubuyla Alakalı Bi İlişkim Olabilirmi
Not:Şimdi Çoğu Arkadaş ''Bu 1337 ye girmek için falan yapıyor'' Diyebilir Eğer İzin Olursa Bu Şekildede Paylaşırım Sıkıntı Yok Benim Düşüncem Forumu Bilgilendirmek Yanlış Anlamayın Herkes Bu Konu Hakkında Düşüncesini Yazarsa Sevinirim Nazik Bir Şekilde

@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@Necati Doğan
@Serhat Öndeş
@Fatih ~ EjderYa
@amad