İnnial Kart Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 497
İnnial Kart Hk.
Merhabalar,
Bir adminlik Satışı yaptım sattığım kişi benim innial kartıma parayı atmden atıcak ancak atarken telefon ve tc kimlik istiyor bu bilgilerin kart sahibinemi ait olmasi lazım atan kişiye mi? Ve +18 mi olması lazım?
Bir adminlik Satışı yaptım sattığım kişi benim innial kartıma parayı atmden atıcak ancak atarken telefon ve tc kimlik istiyor bu bilgilerin kart sahibinemi ait olmasi lazım atan kişiye mi? Ve +18 mi olması lazım?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
İnnial Kart Hk.
Yok Dostum Atan Kişi Bilgilerini Giricek Çünkü Para Gönderilmediği Zaman Bi Sıkıntı Olduğu Zaman Bu Kişiyi Arıyorlar Bu Nadir Oluyor Zaten Ama Tedbir Amaçlı +18 Fln Tercihi Yoktur Her Yaştakiler KullanabilirDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
Linklerini gizle |
-
İnnial Kart Hk.
Ek olarak azerbeycandan para atmak isteyen bir arkadaş var nasıl atabilir? Kontör düşündüm ama panele cekemeyiz?Enes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:04 pmYok Dostum Atan Kişi Bilgilerini Giricek Çünkü Para Gönderilmediği Zaman Bi Sıkıntı Olduğu Zaman Bu Kişiyi Arıyorlar Bu Nadir Oluyor Zaten Ama Tedbir Amaçlı +18 Fln Tercihi Yoktur Her Yaştakiler KullanabilirDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İnnial Kart Hk.
Western Unıon Şeklinde Atabilir Ve Kontorude Kendi Telefonuna Aktardığın Zaman Panele Çekersin Mobil Ödeme İle ?Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:08 pmEk olarak azerbeycandan para atmak isteyen bir arkadaş var nasıl atabilir? Kontör düşündüm ama panele cekemeyiz?Enes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:04 pmYok Dostum Atan Kişi Bilgilerini Giricek Çünkü Para Gönderilmediği Zaman Bi Sıkıntı Olduğu Zaman Bu Kişiyi Arıyorlar Bu Nadir Oluyor Zaten Ama Tedbir Amaçlı +18 Fln Tercihi Yoktur Her Yaştakiler KullanabilirDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
İnnial Kart Hk.
Telefondan telefona kontör atarken aynı operatör olması lazım değil mi?Enes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:09 pmWestern Unıon Şeklinde Atabilir Ve Kontorude Kendi Telefonuna Aktardığın Zaman Panele Çekersin Mobil Ödeme İle ?Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:08 pmEk olarak azerbeycandan para atmak isteyen bir arkadaş var nasıl atabilir? Kontör düşündüm ama panele cekemeyiz?Enes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:04 pm
Yok Dostum Atan Kişi Bilgilerini Giricek Çünkü Para Gönderilmediği Zaman Bi Sıkıntı Olduğu Zaman Bu Kişiyi Arıyorlar Bu Nadir Oluyor Zaten Ama Tedbir Amaçlı +18 Fln Tercihi Yoktur Her Yaştakiler Kullanabilir
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İnnial Kart Hk.
Yok Eğer Orda Senin Operatorunun Magazası Fln Varsa Ordan Atabilir Mağazaya Girer TL Yükleme Yapmak İstiyorum Der Numaranı Verir Yükler Bu Konu Hakkında Captan Price Daha Bilgili Onu Etiketleyeyim @Captan PriceDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:35 pmTelefondan telefona kontör atarken aynı operatör olması lazım değil mi?Enes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:09 pmWestern Unıon Şeklinde Atabilir Ve Kontorude Kendi Telefonuna Aktardığın Zaman Panele Çekersin Mobil Ödeme İle ?Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:08 pm
Ek olarak azerbeycandan para atmak isteyen bir arkadaş var nasıl atabilir? Kontör düşündüm ama panele cekemeyiz?
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
İnnial Kart Hk.
ininal +13 yaş üstü kullanabiliyorEnes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:04 pmYok Dostum Atan Kişi Bilgilerini Giricek Çünkü Para Gönderilmediği Zaman Bi Sıkıntı Olduğu Zaman Bu Kişiyi Arıyorlar Bu Nadir Oluyor Zaten Ama Tedbir Amaçlı +18 Fln Tercihi Yoktur Her Yaştakiler KullanabilirDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.124
- Clan İsmi: gLd
İnnial Kart Hk.
Ininal Kart INGBANK ile çalışmaktadır. Ön ödemeli kartlara para yüklenirken tedbir amaçlı para yatırma işlemini gerçekleştiren kişinin bilgileri girilmelidir. Mobil uygulama üzerinden transfer ediyorsa da barkod numarası bulunmaktadır. +18 gibi bir yaş şartı bulunmamaktadır. Ininal kart zaten +13 yaş ve üzerine tahsis edilir.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İnnial Kart Hk.
Vortex yazdı: Pzt Ara 24, 2018 2:46 pmIninal Kart INGBANK ile çalışmaktadır. Ön ödemeli kartlara para yüklenirken tedbir amaçlı para yatırma işlemini gerçekleştiren kişinin bilgileri girilmelidir. Mobil uygulama üzerinden transfer ediyorsa da barkod numarası bulunmaktadır. +18 gibi bir yaş şartı bulunmamaktadır. Ininal kart zaten +13 yaş ve üzerine tahsis edilir.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
Barbaros yazdı: Pzt Ara 24, 2018 2:45 pmininal +13 yaş üstü kullanabiliyorEnes Berke yazdı: Pzt Ara 24, 2018 1:04 pmYok Dostum Atan Kişi Bilgilerini Giricek Çünkü Para Gönderilmediği Zaman Bi Sıkıntı Olduğu Zaman Bu Kişiyi Arıyorlar Bu Nadir Oluyor Zaten Ama Tedbir Amaçlı +18 Fln Tercihi Yoktur Her Yaştakiler KullanabilirDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 24, 2018 12:44 pm Merhabalar,
Evet Ama Günümüzde Malum İnsanlar Kendilerini Büyük Olarak Tanıtıpda Kullanmaktalar
Linklerini gizle |
-