Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasakların kalkması hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Hala da yapıyorlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Benim bahsettiğim kişi o değil ve benim kimseden bahsettiğim yok yazılı bir çelişki.
Genel konuşuyor isen seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Yasakları kalktığı vakit 1.6 daki oyuncu sayısı bir anda artmayacak, aksine bu kişilerin banları kalktığı için bazı kişiler dalga mı geçiyorsunuz diyerek belki CSDuragini bırakacak belki 1.6 yı bırakacak. Oyuncu sayısını hicbir şekilde etkilemeyecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Enes Berke »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:30 pm
Enes Berke yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:27 pm
Yek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:26 pm Ben seni anlıyorum, ben senin ağzından bakla almak istiyorum.
Pişman olanlar daha önceden de yasaklanıp pişmanım diye özür dilemişler miydi?
Evet Hatta Bunun En Büyük Örneği Tengri
Tam anlamadım ama ben senin gözünde tengri savunuculugu rolüne girdiysem bunu bir hakaret bilirim ayıp :D
Yok Be Kardeşim Sen Benim Dostumsun Dostum Kalacaksın Sıkıntı Yok Ben Sadece Senin Soylediklerin Sonucunda Neler Olabilir Onu Anlatmaya Calisiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Yek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:33 pm Benim bahsettiğim kişi o değil ve benim kimseden bahsettiğim yok yazılı bir çelişki.
Genel konuşuyor isen seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Yasakları kalktığı vakit 1.6 daki oyuncu sayısı bir anda artmayacak, aksine bu kişilerin banları kalktığı için bazı kişiler dalga mı geçiyorsunuz diyerek belki CSDuragini bırakacak belki 1.6 yı bırakacak. Oyuncu sayısını hicbir şekilde etkilemeyecek.
İhtimaller sonuçları doğurur. Oyuncu topluluğu olan bir klan geçmek isterse yeterli oyuncusu var ise en arka ipyide doldur. Ben buna doluluğun artması diyorum. Birde senin dediğin var haklısın olabilir yetkili sizsiniz siz karar verirsiniz, ben kendi düşüncemi sunuyorum yasaklar kalksada işime gelmez kalkmasada.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Yek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:33 pm Benim bahsettiğim kişi o değil ve benim kimseden bahsettiğim yok yazılı bir çelişki.
Dediğim gibi benim Asıl düşüncem şikayet bölümü 1 günlük açılsın orda herkese açık bir şekilde karar veriliyor zaten.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yeteri kadar konuştuk. Ortada haklı olan yasaklamalar var, haksızlık olduğunu düşündüğümüz durumlarda zaten CSDuragi yeterinden daha fazla tolerans gösteriyor. Ben CSDuragi yetkilisi değilim, bende burada şikayet bölümünün açılmasını istemeyen kullanıcılardanım. Benim sorularıma cevap veremiyor isen o bölümün şuanda açılması gibi bir durumu olmaz. Yeni panel ile şikayet bölümünün açılacağı sadece bir uydurma, ama herşey olabilir. Sunucu devrinin yasak olduğunu bile bile sunucu devri yapanlar var, açılır ise belki onlar için açılır. Ama artık 3-4 kere yasaklanıp her defasında özür dileyip geri dönenler için açılmamalı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli