Bak Dostum Yasaklananlar Neden Yasaklandı Saldırı Vb. Gibi Şeylerden Bi Kaç Tanesi Farklı Olabilir Yönetimle Sıkıntı Yaşama Gibi Bu Adamlar Saldırıyı Atti Peki Bilmiyorlarmiydi Saldırı Vb. Şeyler Yasak Senden Benden Daha Iyi Biliyorlardı Başka Sunucuya Adam Kaçırıyorlardı Bilmiyorlarmiydi Bunlar Yasak Biliyorlardı Senden Benden Daha Iyi Biliyorlardı Yani Böyle Bisey Olursa Ben Bunu Reddederim Fazla Uzatmıyorum Tartışma Çıkmasın Diye Bu Tarz Konularda Her Açıdan Bakmak LazımDragan Ratkoviç yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:08 pmBak anlıyorum çok salak saçma işler yapıp yasaklananlar var birde cidden pişman olup özür dilemek isteyenler var bunun için en doğal çözüm şikayet bölümünün açılmasıdır tabiki ama yeni panel işleri yüzünden ilgilenemiyor yetkililer. Bir yorumumda daha belirtmiştim 1 günlüğüne açılsın orda yasağı kalkanın kalksın yasaklanan yasaklansın kimseye bir zararıda olmaz 1 günlüğüne açık kalmasının.Gozyasi` yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:05 pmDaha önce kaldırıldı değişen bir şey yok. Her 6 ay da bir af olacaksa geçmiş olsun.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:02 pm Yetkililerin bir açıklaması yok ancak olursa çok iyi olur ve olmasıda lazım csdurağına farklı firmalardan gelicek klanlar var yasakları var diye gelemiyorlar bu arada da oyuncu kaybı oluyor 1.6 dan csgoya dönüş başlıyor. Yılbaşı süprizi Ömer abi yasakları kaldırırsa dolulukların azda olsa artıcağını umuyorum. Çoğu sunucu sahibi yeni panel için buraya geçmeyi düşünüyor ama tek engelleri yasaklı olmaları![]()
Yasakların kalkması hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Yasakların kalkması hk
Link: | |
Linklerini gizle |
Yasakların kalkması hk
Çok salak saçma işler yapıp yasaklananlar kimler?
Cidden pişman olup özür dilemek isteyenler kimler?
Bu kişiler ilk defa mı yasaklandılar? Yoksa daha önceden de yasaklanmış mıydılar?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yasakların kalkması hk
Şu Videoyu Neden Koydun YaaYek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:17 pm
Bu kişiler ilk defa mı yasaklandılar? Yoksa daha önceden de yasaklanmış mıydılar?

En son Yek'-ta tarafından Pzr Ara 23, 2018 5:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: lan lun yok.
Sebep: lan lun yok.
Linklerini gizle |
-
Yasakların kalkması hk
Bi an ban yedim sonra kendime geldim bunun için teşekkür ederim. Sen benim yazdığımı anlayamamışsın veya anlamak istememişsin.Yek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:17 pm
Saçma salak şeylerden kasıtığım saldırı atıp ömer abiye artistlik yapanlar vs.
Pişman olanlar ise yaptıklarından pişman olup tekrardan geri gelmek isteyenler herkes yanlış yapabilir pişman olup özür dileyebilir normal şeyler bunlar siz neden bu kadar şaşırıyorsunuz açıkcası anlamadım.
Linklerini gizle |
Yasakların kalkması hk
Ben seni anlıyorum, ben senin ağzından bakla almak istiyorum.
Pişman olanlar daha önceden de yasaklanıp pişmanım diye özür dilemişler miydi?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yasakların kalkması hk
Evet Hatta Bunun En Büyük Örneği TengriYek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:26 pm Ben seni anlıyorum, ben senin ağzından bakla almak istiyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasakların kalkması hk
Senin istediğin cevap belli Yekta ama malesef benim bahsettiğim kişi O değil, benim kimseden bahsettiğim yok genel konuşuyorum daha inanmayıp sormak istediğin birşey var ise cevaplayayım içinde şüphe kalmasın.Yek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:26 pm Ben seni anlıyorum, ben senin ağzından bakla almak istiyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasakların kalkması hk
Tam anlamadım ama ben senin gözünde tengri savunuculugu rolüne girdiysem bunu bir hakaret bilirim ayıpEnes Berke yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:27 pmEvet Hatta Bunun En Büyük Örneği TengriYek'-ta yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:26 pm Ben seni anlıyorum, ben senin ağzından bakla almak istiyorum.

Linklerini gizle |
-
Yasakların kalkması hk
Tengri bize iki çift menemen. Hala akıllanmıyor bot atıyorlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yasakların kalkması hk
Ben bu işi sana şöyle anlatayım
Tengri gibi bir klan her yerde reklam yapıyordu sonra da itiraz ediyorlardı şimdi düşün bi onların yasakları acılsa sonra genede yapmazlar mı ? Ayrıca ben rahatsız olurum neden onlar gene burada oluyorlar ki
Tengri gibi bir klan her yerde reklam yapıyordu sonra da itiraz ediyorlardı şimdi düşün bi onların yasakları acılsa sonra genede yapmazlar mı ? Ayrıca ben rahatsız olurum neden onlar gene burada oluyorlar ki
Linklerini gizle |