Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasakların kalkması hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Levelsiz »

Merhaba,

Ortada dolaşan bir söylenti var, daha doğrusu herkes aynı şeyi söylüyor. yılbaşında yeni panel gelecekmiş ve yasaklar kalkacakmış.

Burada benim sorduğum şey, yeni panel değil; yasakların kalkması ile alakalıdır.
Bu bilgi doğru mu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Enes Berke »

Yeni Panel Ile Değil Yeni Yıl Ile Yasaklar Kalksın Diye Bir Konu Açılmıştı Ona da Zaten Olumsuz Cevap Vermişti

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Öyle bir şey olursa 31 aralıkta herkese saldırı atalım, yılbaşında kalksın yasaklarımız. Saçma.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Yetkililerin bir açıklaması yok ancak olursa çok iyi olur ve olmasıda lazım csdurağına farklı firmalardan gelicek klanlar var yasakları var diye gelemiyorlar bu arada da oyuncu kaybı oluyor 1.6 dan csgoya dönüş başlıyor. Yılbaşı süprizi Ömer abi yasakları kaldırırsa dolulukların azda olsa artıcağını umuyorum. Çoğu sunucu sahibi yeni panel için buraya geçmeyi düşünüyor ama tek engelleri yasaklı olmaları :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Ulu @ Team yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:01 pm Öyle bir şey olursa 31 aralıkta herkese saldırı atalım, yılbaşında kalksın yasaklarımız. Saçma.
Böyle Bir Saçmalık Olamaz Zaten Millete Saldirsinlar Sonrada Fake Bi Hesapla Yasaklar Kalksin Diyorlar Kişiliksiz Karaktersiz Insanlar Bunların Hiçbir Yüzü Yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yasakların kalkması hk

Ulu @ Team yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:01 pm Öyle bir şey olursa 31 aralıkta herkese saldırı atalım, yılbaşında kalksın yasaklarımız. Saçma.
Bir kere daha genel af olmuştu herkes neden yasaklandığnı e postasını vs yazıyordu son zamanlar içerisinde yasaklanan klanların attığı mesajlar es geçilir. Eğerki olursa tabi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:02 pm Yetkililerin bir açıklaması yok ancak olursa çok iyi olur ve olmasıda lazım csdurağına farklı firmalardan gelicek klanlar var yasakları var diye gelemiyorlar bu arada da oyuncu kaybı oluyor 1.6 dan csgoya dönüş başlıyor. Yılbaşı süprizi Ömer abi yasakları kaldırırsa dolulukların azda olsa artıcağını umuyorum. Çoğu sunucu sahibi yeni panel için buraya geçmeyi düşünüyor ama tek engelleri yasaklı olmaları :D
Daha önce kaldırıldı değişen bir şey yok. Her 6 ay da bir af olacaksa geçmiş olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
İletişim:

Yasakların kalkması hk

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:02 pm Yetkililerin bir açıklaması yok ancak olursa çok iyi olur ve olmasıda lazım csdurağına farklı firmalardan gelicek klanlar var yasakları var diye gelemiyorlar bu arada da oyuncu kaybı oluyor 1.6 dan csgoya dönüş başlıyor. Yılbaşı süprizi Ömer abi yasakları kaldırırsa dolulukların azda olsa artıcağını umuyorum. Çoğu sunucu sahibi yeni panel için buraya geçmeyi düşünüyor ama tek engelleri yasaklı olmaları :D
Bak Dostum Düşün Ortalıkta Millete Saldırı Atan Bi Adam Olsun Tüm Tslere Saldırı Atıyor Sana Bana Ona Herkese Bu Adam Yasaklansa Hepimiz Cok Seviniriz Değilmi Şimdi Bide Şunu Düşün Bu Adamin Yasağı Kalkıyor Artık Dayanamaz Hale Gelirsin Bunun En Önemli Örneği Tengri Illaki Sana da Reklama Gelmişlerdir Bunun Yasağı Kalksa Sinirlenmezmisin Hem Böyle Birşey Olsa Ortada Ciddiyetlik Diye Birşey Kalmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yasakların kalkması hk

Gozyasi` yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:05 pm
Daha önce kaldırıldı değişen bir şey yok. Her 6 ay da bir af olacaksa geçmiş olsun.
Bak anlıyorum çok salak saçma işler yapıp yasaklananlar var birde cidden pişman olup özür dilemek isteyenler var bunun için en doğal çözüm şikayet bölümünün açılmasıdır tabiki ama yeni panel işleri yüzünden ilgilenemiyor yetkililer. Bir yorumumda daha belirtmiştim 1 günlüğüne açılsın orda yasağı kalkanın kalksın yasaklanan yasaklansın kimseye bir zararıda olmaz 1 günlüğüne açık kalmasının.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yasakların kalkması hk

Enes Berke yazdı: Pzr Ara 23, 2018 5:07 pm
Bak Dostum Düşün Ortalıkta Millete Saldırı Atan Bi Adam Olsun Tüm Tslere Saldırı Atıyor Sana Bana Ona Herkese Bu Adam Yasaklansa Hepimiz Cok Seviniriz Değilmi Şimdi Bide Şunu Düşün Bu Adamin Yasağı Kalkıyor Artık Dayanamaz Hale Gelirsin Bunun En Önemli Örneği Tengri Illaki Sana da Reklama Gelmişlerdir Bunun Yasağı Kalksa Sinirlenmezmisin Hem Böyle Birşey Olsa Ortada Ciddiyetlik Diye Birşey Kalmaz
Haklısın bak sözüm yok, ama kurunun yanında yaşıda yakmayın cidden pişman olanda var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli