Kiralık İp ve TS3
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Kiralık İp ve TS3
Kiralık ip boşalıcakmı lütfen cevap verin 2 aylık 100 tlye full mod alıcam birde ts alıcam 20 tlye yardım edin birde Ts çalınırsa paneli noluyo geri alma şansımız olmuyomu lütfen cevap verin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Kiralık İp ve TS3
Hafta sonları mesai dışı oldugu ıcın genellikle kiralığa cıkmıyor.
Hafta içleri genellikle 8 ile 12 arasında ıp dusuyor
ts3 panel caldırma ımkanı bıraz zor başka ıpden gırıste emaıle koda gonderıyor çaldırdınız sıfemı unuttum dıyerek gırıp ayarlardan sıfreyı degıstırebılırsınız yada csd yonetımı yardımcı olabılır.
Hafta içleri genellikle 8 ile 12 arasında ıp dusuyor
ts3 panel caldırma ımkanı bıraz zor başka ıpden gırıste emaıle koda gonderıyor çaldırdınız sıfemı unuttum dıyerek gırıp ayarlardan sıfreyı degıstırebılırsınız yada csd yonetımı yardımcı olabılır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Kiralık İp ve TS3
1 - Hangi İp düşecek diye CSDuraginda bilgi verilmemekte kiralik listesindeki ipler kiraliktir
2 ) anapanel size aittir ortak vs kardeş , akraba dost gibi kişilere verilmesi yasaktir yani panelin güvenliği size aittir
3 ) anapanel vb çaldirdiğiniz zaman TC Kimliğinizin ön ve arka kismini okunabilecek şekilde fotoğrafini çekiyorsunuz omer@csduragi.com adresine mail atiyorsunuz
2 ) anapanel size aittir ortak vs kardeş , akraba dost gibi kişilere verilmesi yasaktir yani panelin güvenliği size aittir
3 ) anapanel vb çaldirdiğiniz zaman TC Kimliğinizin ön ve arka kismini okunabilecek şekilde fotoğrafini çekiyorsunuz omer@csduragi.com adresine mail atiyorsunuz
Linklerini gizle |
Kiralık İp ve TS3
Günü geldi ve ödenmedi ise çıkar. Bunun bilgisini size biz veremeyiz. Ts3 anapanelinize bağlıdır ve ana panel üzerinden ts3ün hakimiyetini paneli kaybetmediğiniz müddetçe kaybetmezsiniz.
Linklerini gizle |