Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Adamın ts3'ü istediğini yapar buda seni hiç alakadar etmez.
Bi bilgisiz arkadaşımızda burdadır Küfür ederek banlamak nedir ya
"Forumda mı takılıyorsun ?" soruma, "ıııııı yok dışarıdan gördüm. Geldim." gibi cevap verirsen eğer, direkt bana amacını belli etmiş olursun.
Ondan sonra youtube'da bir video TAK "cs32.csd.com Saldırı videosu 1080p izle" komiksin hekir kardeş.
Size dedimki forumdan gördüm pluginci lazımmış dedim sizde tam yerine geldiniz sonrası bu şekilde...
forumdan görmesem pluginci aradığınızı nerden bileyim önce nerden konu açtığınıza dikkat ediniz.
mertdasdan_ yazdı: Prş Ara 20, 2018 4:53 pm
Bi bilgisiz arkadaşımızda burdadır Küfür ederek banlamak nedir ya
"Forumda mı takılıyorsun ?" soruma, "ıııııı yok dışarıdan gördüm. Geldim." gibi cevap verirsen eğer, direkt bana amacını belli etmiş olursun.
Ondan sonra youtube'da bir video TAK "cs32.csd.com Saldırı videosu 1080p izle" komiksin hekir kardeş.
Size dedimki forumdan gördüm pluginci lazımmış dedim sizde tam yerine geldiniz sonrası bu şekilde...
forumdan görmesem pluginci aradığınızı nerden bileyim önce nerden konu açtığınıza dikkat ediniz.
Gerçekten yazdığım yazıyı bu şekilde mi anladın brom ? Kayıtsız kişiler de konuları görmekte.
Gerçekten yazdığım yazıyı bu şekilde mi anladın brom ? Kayıtsız kişiler de konuları görmekte.
Bu arkadaş forumdan geldim dediğimi anlamış ? @BoSs*
En son mertdasdan_ tarafından Prş Ara 20, 2018 5:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.