Eklenti istek max Fps sınırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
kötü bir cümle kurmadım önerin için teşekkürler sadece aynı işlemi yaptığını belirtim sizleri kırdıysam affola kolay gelsin
Link: | |
Linklerini gizle |
Neden FPS değeri yüksek olan oyunculara böyle bir işlem uygulatmak istiyorsun.
ayrıca oyunculara her tur "fps_max 100" komutunu uygulatırsın kimseninde ruhu duymaz ?
Ruhu duymaz duymamasına da adamın bilgisayarı sağlamsa senin o kişinin fps değerini düşürmene hakkın olduğunu sanmıyorum.
ayrıca oyunculara her tur "fps_max 100" komutunu uygulatırsın kimseninde ruhu duymaz ?
Ruhu duymaz duymamasına da adamın bilgisayarı sağlamsa senin o kişinin fps değerini düşürmene hakkın olduğunu sanmıyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
bunu önceki yorumda belirtim zaten amacım benim gibi default ayarlarda yüksek fps alanları oyundan etmek değil sahte fps ile milletin oyununa tüküren karaktersizleri engellemek serverda alınacak amx fpsin 120 olmasını istiyorum bu forumda isteklerimizi dile getireceğimiz aile toplumunun baz aldığı ve server sahiplerine veyetta pluginden anlamayanlara yardımcı olmak için geliştirildi millete neden bunu istiyorsun , böyle bir şey yapmam vs gibi sorular sormak için açılmadı sadece bir eklenti isteğinde bulundumFatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:01 pm Neden FPS değeri yüksek olan oyunculara böyle bir işlem uygulatmak istiyorsun.
Linklerini gizle |
Kendi sunucumda kullanıyorum bir deneyin derim...devodev yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:17 pmbunu önceki yorumda belirtim zaten amacım benim gibi default ayarlarda yüksek fps alanları oyundan etmek değil sahte fps ile milletin oyununa tüküren karaktersizleri engellemek serverda alınacak amx fpsin 120 olmasını istiyorum bu forumda isteklerimizi dile getireceğimiz aile toplumunun baz aldığı ve server sahiplerine veyetta pluginden anlamayanlara yardımcı olmak için geliştirildi millete neden bunu istiyorsun , böyle bir şey yapmam vs gibi sorular sormak için açılmadı sadece bir eklenti isteğinde bulundumFatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:01 pm Neden FPS değeri yüksek olan oyunculara böyle bir işlem uygulatmak istiyorsun.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
vay eyvallah dostum baya güzel bir eklenti slaylamasada otomatik 100 sabitlemesi gayet güzel ellerine sağlıktekvatan yazdı: Pzt Ağu 13, 2018 12:28 amKendi sunucumda kullanıyorum bir deneyin derim...devodev yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:17 pmbunu önceki yorumda belirtim zaten amacım benim gibi default ayarlarda yüksek fps alanları oyundan etmek değil sahte fps ile milletin oyununa tüküren karaktersizleri engellemek serverda alınacak amx fpsin 120 olmasını istiyorum bu forumda isteklerimizi dile getireceğimiz aile toplumunun baz aldığı ve server sahiplerine veyetta pluginden anlamayanlara yardımcı olmak için geliştirildi millete neden bunu istiyorsun , böyle bir şey yapmam vs gibi sorular sormak için açılmadı sadece bir eklenti isteğinde bulundumFatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:01 pm Neden FPS değeri yüksek olan oyunculara böyle bir işlem uygulatmak istiyorsun.
Linklerini gizle |
devodev yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:17 pmbunu önceki yorumda belirtim zaten amacım benim gibi default ayarlarda yüksek fps alanları oyundan etmek değil sahte fps ile milletin oyununa tüküren karaktersizleri engellemek serverda alınacak amx fpsin 120 olmasını istiyorum bu forumda isteklerimizi dile getireceğimiz aile toplumunun baz aldığı ve server sahiplerine veyetta pluginden anlamayanlara yardımcı olmak için geliştirildi millete neden bunu istiyorsun , böyle bir şey yapmam vs gibi sorular sormak için açılmadı sadece bir eklenti isteğinde bulundumFatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:01 pm Neden FPS değeri yüksek olan oyunculara böyle bir işlem uygulatmak istiyorsun.
Ben sadece amacı bilmek istedim. Eğer amacı bilirsem kendi yöntemlerimle daha sağlıklı eklentiler yazabilirim. Her hangi bir dışlama yada kötü bir şey söylemedim . Yanlış anlamayın
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
sorun yok amacım sadece strafe gibi yada sahte fpsler ile oyunun içine edenlere arkadaşın verildiği eklenti şuan gayet sağlıklı çalışıyor.Seninde elbet güzel bir eklentin ve eklentilerin vardır daha gelişmiş bir eklenti var ise bizlere yada komple forumdaki üyelere sunarsanız herkes mutluluk duyacaktır şimdiden elinize sağlık iyi çalışmalar dilerimFatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Ağu 13, 2018 12:29 pmdevodev yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:17 pmbunu önceki yorumda belirtim zaten amacım benim gibi default ayarlarda yüksek fps alanları oyundan etmek değil sahte fps ile milletin oyununa tüküren karaktersizleri engellemek serverda alınacak amx fpsin 120 olmasını istiyorum bu forumda isteklerimizi dile getireceğimiz aile toplumunun baz aldığı ve server sahiplerine veyetta pluginden anlamayanlara yardımcı olmak için geliştirildi millete neden bunu istiyorsun , böyle bir şey yapmam vs gibi sorular sormak için açılmadı sadece bir eklenti isteğinde bulundumFatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 10:01 pm Neden FPS değeri yüksek olan oyunculara böyle bir işlem uygulatmak istiyorsun.
Ben sadece amacı bilmek istedim. Eğer amacı bilirsem kendi yöntemlerimle daha sağlıklı eklentiler yazabilirim. Her hangi bir dışlama yada kötü bir şey söylemedim . Yanlış anlamayın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: LeadeR GaminG
- İletişim:
Kendi serverimde kullandığım cfg slay plugini buyur bi dene
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Konu çözümlenmişti ginede teşekkürler
Konuyu kapatırmısın
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |