csm StatsX v2.2
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi
CSM StatsX v2.2
Stats ayarlarına girip açmanız gerekmektedir. Konsola amxmodmenu yazıp sonraki sayfada ayarları olması lazım, oralardan açacaksınız.
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.199
CSM StatsX v2.2
@Yek'-ta
Emeğine sağlık Teşekkürler.
Ayrıca top15 aynı kaldı onu düzeltme sansımız varmı ?
Sw ıp sonu 199
Emeğine sağlık Teşekkürler.
Ayrıca top15 aynı kaldı onu düzeltme sansımız varmı ?
Sw ıp sonu 199
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.199
-
CSM StatsX v2.2
Hiç ellenmemiş sma yı compile edemiyorum. Localde bi kaç değişikliği test edebilmek için. Panelden 0 hatayla çevriliyor ama. 500 kerede mapi değiştirip küfür yemek istemiyorum .
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
CSM StatsX v2.2
Farkli bir konu acip hatalari yazarsan yardimci olabilirim.cazi53 yazdı:Hiç ellenmemiş sma yı compile edemiyorum. Localde bi kaç değişikliği test edebilmek için. Panelden 0 hatayla çevriliyor ama. 500 kerede mapi değiştirip küfür yemek istemiyorum .
Linklerini gizle |
-
CSM StatsX v2.2
TheAsTeRiX yazdı:Farkli bir konu acip hatalari yazarsan yardimci olabilirim.cazi53 yazdı:Hiç ellenmemiş sma yı compile edemiyorum. Localde bi kaç değişikliği test edebilmek için. Panelden 0 hatayla çevriliyor ama. 500 kerede mapi değiştirip küfür yemek istemiyorum .
1. sayfadaki ekte bulunan .sma .amxx çevrilmiyor, başka konu açıp çöp etmek gereksiz bence forumu.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CSM StatsX v2.2
Bununla ilgili sorununuzn desteğini sadece yekta sağlıyabilir.cazi53 yazdı:TheAsTeRiX yazdı:Farkli bir konu acip hatalari yazarsan yardimci olabilirim.cazi53 yazdı:Hiç ellenmemiş sma yı compile edemiyorum. Localde bi kaç değişikliği test edebilmek için. Panelden 0 hatayla çevriliyor ama. 500 kerede mapi değiştirip küfür yemek istemiyorum .
1. sayfadaki ekte bulunan .sma .amxx çevrilmiyor, başka konu açıp çöp etmek gereksiz bence forumu.
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CSM StatsX v2.2
1.8.3 araçlarını kullanın.cazi53 yazdı:Hiç ellenmemiş sma yı compile edemiyorum. Localde bi kaç değişikliği test edebilmek için. Panelden 0 hatayla çevriliyor ama. 500 kerede mapi değiştirip küfür yemek istemiyorum .
Linklerini gizle |
-
CSM StatsX v2.2
stats.amxx kapali statcfg.amxx acik oldugu halde hersey duzgun gibi gorundugu halde .. anlık guncelleme yapmıyor.. adam vuruyoruz hep 0 hep 0 .. sebebi ne olabilir tesekkurler.
Linklerini gizle |