Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server düşüşlüğü

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen ulyoS »

O zaman insanlara "mesaj kasıyor" damgası yerleştirmemelisin kötü bir damga ben burada bildiklerimi söylemek ile mükellefim ana sayfada ne varsa onu okur ona göre yorumlayarak bilgimi sunarım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Serverden oyuncuları atarken konsolda hata mesajı illaki verir. Hata mesajlarına bakın. Durup dururken kick yiyen oyuncunun sebepleri vardır illaki. Burada yorumu uzatmanın anlamı olduğunu görmüyorum. Serverlerde bildiğim yeni bir değişiklik yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Taha Demirbaş yazdı: Cum Ara 14, 2018 2:03 am Serverden oyuncuları atarken konsolda hata mesajı illaki verir. Hata mesajlarına bakın. Durup dururken kick yiyen oyuncunun sebepleri vardır illaki. Burada yorumu uzatmanın anlamı olduğunu görmüyorum. Serverlerde bildiğim yeni bir değişiklik yok.
Dün oyundan beni direk attığın da dediğiniz gibi consola baktım ve hiç bir yazı yoktu ne kick ne ban nede vs. Hiç bir yazı göremedim oyuna geri geldiğim de kim beni attı diyince de kimse seni atmadı sen kendin çıktın oyundan dedi ve bunu diğer oyuncularım da söylüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Özcan Örs »

alpersoylu34 yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:51 am Eklentiler ile uğraşmak yerine konsola bakar mısınız oyundan attığında ne hatası yazmış oluyor konsolda son olarak.

Her hangi bir hata vermiyorsa ve diğer serverlerde bu tür sorun yoksa eklentilerinizi kapatıp 1 günlük gözlemleme süreci yapınız.
Hiç bir hata yoktu sadece en son konuşmalar o kadar onun haricinde ne kick ne de başka bir şey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yönlendirmeniz var gözüküyor, yönlendirme ile gelen oyuncu sunucunuzu beğenmez ise çıkıyordur.
Bunun dışında herhangi bir sorun gözükmüyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli