Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Tekil makine üzerinden spoof saldırı gelmesi hk.

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Serhat Öndeş yazdı: Pzr Ara 02, 2018 7:52 pm Bu konular hakkında pek bir fikrim yok fakat gelen saldırı,ddos vs gübi işlemleri gelen kişiye yönlendiremiyormusunuz
Spoof atılmıyor ise bu yapılabilir bir şey. Basit bit script ile kendi sunucularımızdan bizde ona saldırı atarak engelleyebiliriz. Ancak işleri yasal yoldan yapmayı planlıyoruz. Sonuçta bir tek biz kullanmayacağız bu scripti. Eğer gelen saldırıyı kendisine geri yollamak gibi bir şey olacağını sanmıyorum, yorumunuzu ekibe yolluyorum. Onlardan doğru cevabı alıp size geri dönüş sağlayacağım. Teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Ara 02, 2018 7:59 pm
Serhat Öndeş yazdı: Pzr Ara 02, 2018 7:52 pm Bu konular hakkında pek bir fikrim yok fakat gelen saldırı,ddos vs gübi işlemleri gelen kişiye yönlendiremiyormusunuz
Spoof atılmıyor ise bu yapılabilir bir şey. Basit bit script ile kendi sunucularımızdan bizde ona saldırı atarak engelleyebiliriz. Ancak işleri yasal yoldan yapmayı planlıyoruz. Sonuçta bir tek biz kullanmayacağız bu scripti. Eğer gelen saldırıyı kendisine geri yollamak gibi bir şey olacağını sanmıyorum, yorumunuzu ekibe yolluyorum. Onlardan doğru cevabı alıp size geri dönüş sağlayacağım. Teşekkür ederim.
Tamam beklemedeyiz 😊

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bu konular hakkında bilgili bir tanıdığınız var ise de ö.m üzerinden ulaşabilir iseniz güzel olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@Yek'-ta sizin bir bilginiz var mı?

Ayrıca Ömer bey konu hakkında bilgi sahibi midir? Eğer öyle ise konuyu iletebilir misiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

IP Spoffing zaten yıllardır uRPF methodları ile engelleniyor. Ancak layer 2 katmanındaki bu saldırı türlerinde son kullanıcılardan biri olarak ne yapabilirsiniz ki. Global bilişim hizmet sağlayıcıları bile bu önlemleri ISP'lerden hizmet olarak satın alıyor. Herhangi bir ISP'de network security birimlerinde çalışan kişilerle görüşmelisin
Network güvenliği konusuyla ciddi ciddi ilgileniyorsan cs 1.6 forumu değilde; r10 gibi network uzmanlarının olduğu platformlarda bu soruları sorman halinde daha çok verim elde edersin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

R10 üzerindeki hesaplarımız üzerinde yasaklar olduğu için, ve bu tarz konular hakkında bu forumda da ilgisi ve bilgisi olan kişilerden dolayı bu konuyu buraya açma gereği duydum.

Ip spoofing olarak gelen saldırılar engellendi, bir tek bu saldırı methodu hariç. Araştırmalara rağmen script hakkında bilgi bile bulunamadı. Firewall hizmeti sunan bir yer ile yardım için toplantı yaptık. Kendileri de böyle bir şeyi görmediklerini belirtti.

Bu arada, method udp methodu olarak bulundu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DevilMyCry
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DevilMyCry »

EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ara 05, 2018 10:02 pm R10 üzerindeki hesaplarımız üzerinde yasaklar olduğu için, ve bu tarz konular hakkında bu forumda da ilgisi ve bilgisi olan kişilerden dolayı bu konuyu buraya açma gereği duydum.

Ip spoofing olarak gelen saldırılar engellendi, bir tek bu saldırı methodu hariç. Araştırmalara rağmen script hakkında bilgi bile bulunamadı. Firewall hizmeti sunan bir yer ile yardım için toplantı yaptık. Kendileri de böyle bir şeyi görmediklerini belirtti.

Bu arada, method udp methodu olarak bulundu.
Kim bilir r10 da ne yaptınız da banlandiniz. Burda sizi dikkate alan olursa kendini şanslı hisset.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

R10da yaptığımız şeyler yüzünden ban yemedik. Olayları bilip bilmeden yorumlamaz iseniz güzel olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Saldırı methodu engellendi. Script hiçbir şekilde spoofing saldırıyı yemiyor. Çoğu firmada fixli olmayan bu method için bilgilendirme maili atıldı.

Yorum atan arkadaşlar için teşekkür ederim.
Konu kilitlenebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala