Forum Hesabım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 86
Forum Hesabım
Kaç haftadir forum. Hesabimda yardimci olunmasini istiyorum bekliyorum sabirla daha verme gibi bi imkaniniz yokmu?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Forum Hesabım
Forum hesabınıza ne oldu? Asıl hesabınız hangisi ve siz o hesabın fakesi olmadığınızı nerden bilebiliriz 

Linklerini gizle |
-
-
Forum Hesabım
Daha önce foruma giriş sağladın, o hesaptan bir daha sağladığında profil kısmında mail adresin mevcut onu değiştirebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 75
Forum Hesabım
PC üzerinden erişimi vardı. Fakat artık onada erişimi yok.alpersoylu34 yazdı: Sal Ara 11, 2018 4:47 pm Daha önce foruma giriş sağladın, o hesaptan bir daha sağladığında profil kısmında mail adresin mevcut onu değiştirebilirsin.

Linklerini gizle |
-
Forum Hesabım
Sifre istiyor e posta degismesi icinalpersoylu34 yazdı: Sal Ara 11, 2018 4:47 pm Daha önce foruma giriş sağladın, o hesaptan bir daha sağladığında profil kısmında mail adresin mevcut onu değiştirebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Forum Hesabım
@NexuS. saolsun artik pc erisimimde kapandi.NexuS. yazdı: Sal Ara 11, 2018 4:55 pmPC üzerinden erişimi vardı. Fakat artık onada erişimi yok.alpersoylu34 yazdı: Sal Ara 11, 2018 4:47 pm Daha önce foruma giriş sağladın, o hesaptan bir daha sağladığında profil kısmında mail adresin mevcut onu değiştirebilirsin.Ahmet gmail bilgilerini unutmuş
![]()
Linklerini gizle |
-
-
Forum Hesabım
Gercek oldugumu suan biliyor ztn cogu kisiDragan Ratkoviç yazdı: Sal Ara 11, 2018 4:36 pm Forum hesabınıza ne oldu? Asıl hesabınız hangisi ve siz o hesabın fakesi olmadığınızı nerden bilebiliriz![]()
Linklerini gizle |
-
Forum Hesabım
Gerçek olduğunu burdaki üyyelerin değil yetkililerin bilmesi önemli mail atarak yardım iste burdan destek alabiliceğni sanmıyorum.YozgatleV2 yazdı: Sal Ara 11, 2018 5:33 pmGercek oldugumu suan biliyor ztn cogu kisiDragan Ratkoviç yazdı: Sal Ara 11, 2018 4:36 pm Forum hesabınıza ne oldu? Asıl hesabınız hangisi ve siz o hesabın fakesi olmadığınızı nerden bilebiliriz![]()
Linklerini gizle |