Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucusuna Ne Kuracağını Bilemeyenler

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Mesaj gönderen crunch98 »

Başlıkta da Belirttiğim Gibi "Sunucuma Ne Kursam Tutar Millet Girmiyor" Düşüncesine Kapılan Arkadaşlar Varsa Kendi Kodladığım Wolfteam Deben V4 RC Modumu Kurmak İsterim Zira Ön Sıralarda Boş IP Bulamıyorum. Modun Linkini Burada Paylaşamıyorum Bulunduğu Alan Adının Yasaklı Olması Nedeniyle. Beni de Forumda ve Sunucularda Az Çok Tanırsınız 3 Harfli XXX Sunucu Zincirini 8 Sunucuyla İşletiyordum ve Hepsini Dolduruyordum. Bu Sunucuların Hiçbiri Benim Değildi, Tamamen Bana Mod ve Eklenti İçin Gelen Kişilere Sunucu İsmini XXX Yapması Karşılığında Ücret Almadan Yardım Ediyordum. Asıl Bilinen Nickim PowereXe'dir Hatırlayamayanlar Olursa. Klan Adını İstenilen Şekilde Düzenlerim, Kod ve AMX Yapı Bilgim (Buradaki Yapıdan Kastım, AMX Dosyalarının Yerleri ve İşlevleri) Yüksektir, Güvenilirlik Düzeyimden Bahsetmiyorum Bile, Yek-ta Bu Konuda Zaten Bana Kefil, Değil mi Yekta :lol: :mrgreen: :lol:

Neyse Şaka Bir Yana Modu Denememe Destek Olmak İsteyen Varsa Konu Başlığı Altından Veya Özel Mesaj Sisteminden Bana Ulaşabilir, Tutmayan Bir Sunucuda Panel Yazıp Vermenin Size Getirebileceği En Büyük Kayıp Sunucu Dosyalarıyla Oynayarak Sunucuya Zarar Vermeye Çalışmaktır. Kısaca Kaybedecek Birşeyiniz Olmaz. Bu Bağlamda Modum Tutarsa, Sunucunuzda Tutar Mantığı Oluşuyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yon alabilirsen csdm populer suan...
Csgo modda populer
Cod mod kuran ip hic gormedim deneyebilirsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Mesaj gönderen crunch98 »

COD V3 Kurdum Pek Tutmadı.
Bayrak Kurmuştum Tutmuştu Baya.
CSDM Hemen Hemen Çoğu Sunucuda Tutuyor.

Ama Dediğim Gibi Usta Önceliğim Bu Modu Test Edebilmek. Yoksa Sunucuyla Dahi Uğraşmam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Jail modda çok güzel bir mod ama şuan da kimse jaili jail diye kullanmıyor. Jailin gelişmesi için ek olarak maplar ve o maplarde farklı oyunların olması lazım oda CS1.6 bitiyor kimse uğraşmamakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli