emek hırsızlığı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 939
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
emek hırsızlığı
Malesef CSDuragi yönetimi buna bir yaptirim uygulayamaz.
Kendi aranizda çözmelisiniz.
Kendi aranizda çözmelisiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
emek hırsızlığı
Yönetimle alakası yok konunun karışmazlar da siz serverinizin açılışını yapın önce. Sonra ne gerekiyorsa yaparsınız.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
emek hırsızlığı
İsim çalınca ne olacakki sence sen ismini değiştir olmadı zaten küfür vs. yaptırımlarda bulunurlarsa ss alacaksın hotmailden Ömer TELLİ ' ye yollayacaksın eğer sürekli aynı şeyi yaparlarsa şikayet edeceksinAhmetSrn33 yazdı: Prş Kas 29, 2018 5:58 pm cs108 denilen ipde sürekli clan ismi değişiyor ve şimdide bizim 1 hafta önce kapattıgımız ve 1 2 hafta sonra tekrar açacağımız clan ismini kullanıyorlar. bu süreçte olmadığımız için clan ismimizi kullanıyorlar , ben kendilerini uyardım bana nasıl olsa kapattınız banane tarzından konuştu . yetkili arkadaşların bilgisine ömer bey gereğinin yapılmasını arz ederim.
şimdi biri çıkıp taklitler asillere yükseltir demesin burda ciddi anlamda hırsızlık var .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
emek hırsızlığı
Brom yeter yahu
böyle konular takılmıyor. Takılması için alıyorsunuz patentini, açıyorsun davanı. @ShaQueS gibi haklarında hukuki işlem başlatırsın.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
emek hırsızlığı
Mesela bu durumda ne yapılmalı sence?AhmetSrn33 yazdı: Prş Kas 29, 2018 6:20 pm ısrarla değişmeyeceğini söylüyor Vallahi kimse kusurabakmasın şurda sizin clan isminizi çalsam yeri göğü inletirsiniz . anlaşın diyen olmuşta neyi anlaşcaz pordon dur sen kullan ben yeni clan ismi bulim mi diyecem kendinizi benim yerime katıp öle görün bide lütfen
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
emek hırsızlığı
İsim tescil patent kaydini at o zaman swlerini sifirlasinlar.AhmetSrn33 yazdı: Prş Kas 29, 2018 6:20 pm ısrarla değişmeyeceğini söylüyor Vallahi kimse kusurabakmasın şurda sizin clan isminizi çalsam yeri göğü inletirsiniz . anlaşın diyen olmuşta neyi anlaşcaz pordon dur sen kullan ben yeni clan ismi bulim mi diyecem kendinizi benim yerime katıp öle görün bide lütfen
Linklerini gizle |
emek hırsızlığı
Ben yeri göğü inlettim, Ömer TELLİ karışmıyorum dedi. Sen inletince yapacağını mı zannediyorsun?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
emek hırsızlığı
Bak Kardeşim Aynısı Bizede Oldu Başka Bi Klanla Birleştik Bu Klandan Ayrılınca Bu Adamlar Bizim Klan İsmimizi Kullanmaya Devam Ettiler Bizde Çok Sorun Yasadık Yönetimede Söyledik Ama Karışmıyorlar Boşuna Uğraşma Derim
Linklerini gizle |