Yeni Panel Nöbet !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Yeni Panel Nöbet !
cs1 50 tl olacakmiş jail mod bile kuruluyormuş yarin kiraya cikacakmis deseler bu kadar sabahlamazsiniz 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Yeni Panel Nöbet !
Php'den pek anlamam, fakat yazılır ardından aynı jbmenu yükler gibi bütün dosya yolları yollara yerleştirilir ve eski tema kapatılır. "Diye biliyorum." Demem o ki bakıma alınsa diyelim en fazla 2 saat bilemedin 1 saat sürer.İlyas ERTEKİN yazdı: Çrş Kas 28, 2018 6:56 pmonun yuklenmesi icin panel bakima aliniyor muCaptan Price yazdı: Çrş Kas 28, 2018 6:49 pmBu ayın 29'u diye haber salındı foruma kanka.Mustafa Kemal1 yazdı: Çrş Kas 28, 2018 6:46 pm Takip edemiyorum. Ömer Bey Bir bilgimi verdi panelle ilgili yakında gelicekmi ?Uyuyor musun ? Yönetim olarak bir sıkıntıları çıkmazsa açılır gibi.
Alinirsa 2 gun de o surmez inşallah![]()
@specified bu işlerden anlar birde @Levelsiz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 22
Yeni Panel Nöbet !
tek taraflı aşk gibi bişey bu beyler :Dd Birazdan konuyu gene silerler 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Yeni Panel Nöbet !
Arkadaşlar Ömer Telli'den aldığım bilgiye göre panel dosyaları bu sabah sunucuya atılırken sunucunun diski yanmış ve raid yedeklemesi olmadığı için panel silinmiş. Uzun uğraşlara rağmen kurtaramamışlar. Üzgün olduğunu iletti ve sıfırdan panel kodlayacağım 2020'de biter dedi. Taha'da 28 Kasım 2020 demiştim diyerek kendini kurtarma derdinde.
Bol amxmodx'li günler dileriz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yeni Panel Nöbet !
Levelsiz yazdı: Çrş Kas 28, 2018 8:12 pm Arkadaşlar Ömer Telli'den aldığım bilgiye göre panel dosyaları bu sabah sunucuya atılırken sunucunun diski yanmış ve raid yedeklemesi olmadığı için panel silinmiş. Uzun uğraşlara rağmen kurtaramamışlar. Üzgün olduğunu iletti ve sıfırdan panel kodlayacağım 2020'de biter dedi. Taha'da 28 Kasım 2020 demiştim diyerek kendini kurtarma derdinde.
Doğru mu yani bu bilgi yıkıldık

Linklerini gizle |
-
Yeni Panel Nöbet !
oyüzden şuan panele erişim varbybulut55 yazdı: Çrş Kas 28, 2018 8:41 pmLevelsiz yazdı: Çrş Kas 28, 2018 8:12 pm Arkadaşlar Ömer Telli'den aldığım bilgiye göre panel dosyaları bu sabah sunucuya atılırken sunucunun diski yanmış ve raid yedeklemesi olmadığı için panel silinmiş. Uzun uğraşlara rağmen kurtaramamışlar. Üzgün olduğunu iletti ve sıfırdan panel kodlayacağım 2020'de biter dedi. Taha'da 28 Kasım 2020 demiştim diyerek kendini kurtarma derdinde.
Bol amxmodx'li günler dileriz.Doğru mu yani bu bilgi yıkıldık![]()

Linklerini gizle |
-
Yeni Panel Nöbet !
Aldığım bilgiler doğrultusunda yılbaşı süprizi yeni panelmiş o.O
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim: