Yardım edin lütfen CS 1.6
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 67
Arkadaşlar cs 1.6 razer edition ındırdım sonra bos verdım csd cs 1.6 sına gırdım razer edition cıktı dosyaları sıldım yıne gırdım razer edition girdi cs 1.6 csd ye abi cıkmıyor o kadar denedim ve girince kasıyor kapatıp acmak zorunda kalıyorum 6 tane cs var bende hepsini sildim kuruyorum yine aynı yardım edin lütfen
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 22
nasıl bir yardım edelim okurken hiçbir şey anlamadım hocam
ama en temizi Steam 1.6 Alabilirseniz bütceniz var ise en sağlıklısı olacaktır ..

Linklerini gizle |
Pek bir şey anlayamadık :/
Csdurağının clientini siteden indirip temiz kurulum yapıp tekrar deneyin.
Csdurağının clientini siteden indirip temiz kurulum yapıp tekrar deneyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yeniden anlatıyorum. @Taha Demirbaş Ben cs 1.6 razer edition indirdim ama sonra görsellerıne baktıgımda boş verdim ve cs 1.6 csduragi girdim razer edition cssine girdi ibirden ne oldugunu anlamadım tamammı sonra dosya konumundaki herşeyi sildim yeniden kurulum yaptım ama aynı başka bir cs indirdim cs 1.6 lazer editiona girior alpemixin veya teamwiewerin varsa lütfen giriş yap şunları düzelt be reissss
Linklerini gizle |
Eski indirdiğin cs yi tamamen siliyorsun. Ve Yeniden csd clientini kuruyorsun. Özel desteğim bu konularda yoktur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi