Yek'-ta yazdı: Cum Kas 23, 2018 7:38 pm
O bilgisayarda oynayabileceğin şahane oyunlar; Max Payne, Painkiller, Infernal, Serious Sam, Half Life serisi. Episode serisi dahil rahat oynarsın. Half-Life 1 den başla, Blue shift, Opposing force, Half Life 2, Episode 1, Episode 2.
bu alemin tek şahane oyunu Counter Strike 1.6 dir 9 senedir bilgisayarimdan eksik olmayan oyun nedense bi türlü ayrilamiyoruz sevgilim gibi peşimi birakmiyor
pasa55 yazdı: Cum Kas 23, 2018 7:01 pm
merhaba arkadaşlar evimden uzaktayım canım sıkılıyor evdeki laptopu yanıma almıştım işimden dolayı size bi danışmak istedim gta 5 i indirsem kaldırırmı sıkıntı çıkarmı özellikleri veriyorum ;
RAM: 4 GB
1.70 GHZ
64 BİT
intel core i3 4010
4.nesil işlemci 1.70 ghz güç 4gb ram :/ ekran kartı haricidir oda...
Açtığın gibi leptop "abey sen ne açayursun çökeyurum" der valla
İşin dalgasını geçersek hayatta açmaz acsa bile oyuna girmeye çalışırken çalışmayı durdurdu verir buyuk ihtimal.
merhaba arkadaşlar evimden uzaktayım canım sıkılıyor evdeki laptopu yanıma almıştım işimden dolayı size bi danışmak istedim gta 5 i indirsem kaldırırmı sıkıntı çıkarmı özellikleri veriyorum ;
1.70 GHZ
64 BİT
intel core i3 4010
İşin dalgasını geçersek hayatta açmaz acsa bile oyuna girmeye çalışırken çalışmayı durdurdu verir buyuk ihtimal.
Vermez. Rahatlıkla açacaktır. Fakat FPS 5,4 arası gelip gider. 10 FPS'i görürse gerçekten mucize yaşanır.
1.70 GHZ
64 BİT
intel core i3 4010
Vermez. Rahatlıkla açacaktır. Fakat FPS 5,4 arası gelip gider. 10 FPS'i görürse gerçekten mucize yaşanır.